Egy nőnek kötelessége szülni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 19:34
1/63 anonim 

válasza:

Miért lenne az?
Ismerek pár nőt, inkább ne szült volna....
2/63 anonim 

válasza:

Igen.
De ez a kötelességérzet belülről kéne, hogy jöjjön, és nem, mint teher.
3/63 anonim 

válasza:

Maradibb körökben így gondolják, de egyébként nem az!
4/63 anonim 

válasza:

Nem kötelesség, hanem egy vállalás. Nehéz és édes "teher" egyszerre.
6/63 anonim 

válasza:

Egyáltalán nem. Ha valakinek nem hiányzik az, hogy gyereke legyen, akkor ne szüljön. Ennyi.
Én vágytam gyerekre, és a világon a legjobb dolog, ami történhetett velem.
7/63 anonim 

válasza:

Kötelességnek nem mondanám...az már olyan erőltetett kényszer. Ha te nem jutsz el oda magadtól, hogy gyermeket szeretnél, akkor az nem lehet erőltetni!
8/63 anonim 

válasza:

gyerek nekem is kellene majd egyszer,ugy 10 év mulva...de a szülésre nem vágyok...
párom ugyis pocakos,hátha addig nem megy csodaszámba ha a pasi hordja ki:D
23/N
9/63 anonim 

válasza:

Nem kötelező. Sok nő akar gyereket,de nem kötelességből szül. Sokan viszont felelőtlenül,rossz kapcsolatba szülnek gyereket. Ők inkább ne szültek volna,mert a gyereknek családban kellene felnőnie. Nem a belső hang miatt KELL szülni,hanem csak egy jól müködő kapcsolatba! Ha ilyen nincs,akkor nem szabad a belső hangra( gyerek utáni vágyra) hallgatni !
10/63 anonim 

válasza:

Szerintem nem kötelessége,csak később nehogy megbánja,hogy nem szült.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!