Egy nőnek kötelessége szülni?
Figyelt kérdés
2010. máj. 17. 19:34
11/63 anonim 

válasza:

Már hogy lenne kötelesség??? Ez szabad választás.
12/63 anonim 

válasza:

Nem. Mindenki azt csinál amit akar, ha valaki úgy érzi neki nem kell gyerek, nem kell bántani emiatt. Mindenki más. Van aki anyának született, van aki felnőtt korában érzi meg hogy mennyire lehet szeretni egy gyereket, és elkezd vágyni rá, van aki soha.
Szerintem aki kötelességből vagy, önzőségből(pl. hogy maradjon mellette a párja)szül, az bár ne tenné.
13/63 anonim 

válasza:

Kötelességnek persze nem kötelesség, de szerintem ez társadalmi érdek. Magyarországon a magyarok száma csökken, a többi etnikumé pedig nő. Ha így folytatjuk, 50-60 év múlva kihal a magyarság. De persze ezt minden nőnek magának kell eldöntenie. És ha vállalod a gyereket/gyerekeket akkor viseld gondjukat és nevelj belőlük EMBERT!! :)
14/63 anonim 

válasza:

Lánynak dicsőség, asszonynak kötelesség! és akkor talán fennmaradunk,mint magyarság...
15/63 anonim 

válasza:

Nem kötelesség, akkor lenne jó, ha ez mindenkinek édes teher lenne.
De azt azért hozzá kell tenni, hogy a magyarság létszáma csökken. Ezt minden magyar nőnek kell eldönteni magában, hogy érdek-e a népnek, hogy gyereket szüljön.
16/63 anonim 

válasza:

30 éves vagyok. A férjem 34. Nincs gyerekünk és nem is tervezzük.
17/63 anonim 

válasza:

Nem kötelessége szülni, de teherbe esni sem.
18/63 anonim 

válasza:

Nem kötelező. Én is ismerek sok anyát aki bár ne szült volna.
19/63 anonim 

válasza:

rengeteg ostoba csak azért szül mert fél, hogy megbánja később ha nem teszi.vagy mert szűklátókörű tanulatlan és amugy sem lenne semmi célja az életének így marad a főállású anyaság.
20/63 anonim 

válasza:

Egy nőnek nem kötelessége szülni...
...de a többinek igen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!