Szerinted bunkó kijelentés ez a mamámtól?
Figyelt kérdés
El ejtettem itthon egy poharat, kávés poharat s a mama nagy balhét rendezett hogy nem bírok magammal, halált érzek meg rosszat . Na de most véletlen volt, meg esik az ilyen. Különben meg az én házam és anyumé, apumé mi poharunk, erre jött apukám anyja épp nálunk volt le ordította a fejem hogy rosszat érzek halált nem bírok magammal akiért ki esett a kezemből a pohár2022. jún. 1. 07:54
11/26 anonim válasza:
Még egy 10éves picsogós lánytól is gáz lenne...
Ha tényleg 23 és ffi, akkor irtó nagy a gáz....
12/26 anonim válasza:
Persze, “kiosztottad”, miközben úgy összeszartad magad az öreglánytól, hogy rohantál ide kérdést kiírni 😂😂
A ház pedig a szüleidé, kiscsillag. Qrvára nem a tiéd, közöd nincs hozzá. Majd ha a szüleid meghaltak, akkor lesz.
13/26 anonim válasza:
Igazgatói szünet van az iskolákban. Tanár vagyok, onnan tudom. :)
14/26 A kérdező kommentje:
10-es*** nem érdekel a helyesírás fogd fel. Nem nyelvtan órán vagyunk
2022. jún. 1. 10:19
15/26 anonim válasza:
13. tanárként tudhatnád, hogy az mindenhol máskor van :D
16/26 anonim válasza:
Az, hogy ki hogyan ír, egyfajta képet mutat saját magáról is. Ha te így írsz ki például egy fb posztot, akkor simán lehet, hogy a leendő munkaadód is látja. Ez egy értelmesebb pozinál nagy negatívumum ám. Másrészt a párválasztás során is rengetegen figyelembe veszik, hogy hogyan ír a másik. Számomra jó szűrő volt a helyesírás ellenőrzése a másik nem esetében. Mert általában az az ember értelmesebb, aki normálisan ír. Így nagyobb eséllyel lehet vele hosszú távú kapcsolatot kialakítani. A helyesírásnak a mai, 21. századi, "virtuális" világban nagyobb szerepe van, mint bármikor valaha volt.
17/26 anonim válasza:
Lehet, hogy 23 éves, de akkor tuti gondnokság alatt állhat....
18/26 anonim válasza:
17-es ajjaj, nem lehet, hogy ez megint a Martin?
19/26 anonim válasza:
Áhh... Martin ehhez képest géniusz. :-D
20/26 anonim válasza:
Hülye vénasszony. Az én mamám is ilyen hisztis.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!