Mit tudnék tenni, ha nem akarják elfogadni?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:4
Lehet ők használhatatlannak tartják az angolt és egyéb idegennyelveket, mert soha nem volt és nem is lesz rá szükségük. A kérdező párja meg egy magyar nőt választott, nekem egyértelmű lenne, hogy neki kellene megerőltetnie magát egy kis magyar tanulással. A férjem pl megtanult pár alap mondatot, hogy tudjon anyámmal kommunikálni

válasza:Költözz ki Szlovákiába.
Vagy legalább a szüleidtől költözz el.
A barátodat semmiképpen ne vidd a szuleidhez.

válasza:Ne a srác járjon hozzátok, járj te hozzá(juk).
Nem a szüleidnek kell megismerni őt, hanem neked. Ha látják rajtad, hogy boldog vagy vele, akkor minden rendben lesz majd.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
20L vagyok, barátom 25F és építőipari munkásként dolgozik, én gyógypedagógusnak tanulok és szüleim mindenféleképpen szerették volna, ha hasonló területen dolgozó párt találnék magamnak és idegesíti őket,hogy nem így lett.. Tegnap elhoztam bemutatni és eleve barátom...
30 napos felmondással leadtam a héten a felmondásomat, ezt elkeverik, majd letagadják, hogy leadtam volna. Ezt követően próbálnak ott tartani, ha másikat adnék le, akkor onnantól megint indulna a 30 nap, az új helyen viszont januártól kellene kezdeni. Ilyen esetben mit...
Akárhogy is nézem, ez a nekem való munka. Nem szeretném az életemet egy irodában tölteni, ahol egy ablakot sem nyithatok ki amikor akarok, és egész nap egy kolléga hülyeségeit hallgatnom. Vezetni nagyon szeretek, bejárhatom Európát, és mellette jól is kereshetek....
a barátom rossz anyagi körülmények között él mi nem és ő azaz igazi kőkemény rocker és a szüleimnek nem tetszik a sok lánc bőr meg a bakancs és eltiltottak tőle.mit tudnák tenni?? 16
Elöntötte őket az ár vasárnap hajnalban. Most,hogy lement a víz a garázs összedőlt,a ház falai repednek. Nagyapónak az a ház az élete munkája,két kezével építette. Nekem a gyerekkori szép emlékeim mind odafűződnek,de ez semmi az ő bajukhoz képest. Gondolkodunk,hogy...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!