Nektek is rá van kattanva a szülőtök az M.I.
használatára?
Figyelt kérdés
Hogy lehet megértetni vele, hogy nem kell mindent elhinni, amit az M. I. mond? Egyszerűen rosszul vagyok, hogy diplomás létére nyomja azt a sok hülyeséget, amit mond.
Én vagyok a szülő, és sokszor kérdezek az AI-tól. Türelmesen elmagyarázza, ha nem értek valamit, sosem mondja, hogy még ezt sem tudod :)
ma 18:53
3/10 anonim válasza:
Nem veszik észre, hogy az ai az emberi kapcsolatok és az emberi kreativitás, azaz a kultúránk meggyilkolója.
Én teljesen elutasítom az ait és próbálom nem használni 23F
ma 19:04
4/10 anonim válasza:
Az én anyám is sokat használja. Elég idegesítő, mikor ctrl c ctrl v-vel küldi nekem az ömlengéseket, de az nem igaz, hogy sok hülyeséget mond az AI. Sőt, sokkal fejlettebb, mint pár éve és igenis vannak jó ötletei meg hasznos, mikor pár mp alatt összeszedi azt, amit én keresgélnek fél óráig. Nyilván nem orvososat kell vele játszani, de még eü tippekben sem teljesen haszontalan.
ma 19:05
5/10 anonim válasza:
Egy értelmes ember...
ma 19:06
6/10 anonim válasza:
Szerintem tükörnek kiváló. Itt sem nagyon lehet kérdezni valamit anélkül, hogy ne morognának vagy szólnák le a másikat. Az M.I. nem sürget, nem szid, és tényleg elmagyaráz dolgokat akár tízszer is. Nyilván nem tökéletes, egyáltalán nem hibátlan! Sokszor idegesítő. Viszont annyira sokan szidalmazzák a másikat neten és az életben egyaránt, hogy egyszerűen jólesik valami nyugodtat, türelmeset, pozitív szemléletűt kapni ahelyett, hogy állandóan a "pohár félig üres". Aláírom, hogy a "félig teli" szemlélet túlcsordul az M.I. -nél, de ha választani kell, inkább mérgelődök, hogy túl szirupos, és nehezen jutunk el pl. Geminivel az emberhez hasonló, de nem kegyetlen hangnemig és stílusig, minthogy már előre én érezzem magam rosszul, hogy egyáltalán mertem kérdezni valamit.
ma 19:45
7/10 anonim válasza:
Nem a víz a hülye ha a kacsa nem tud úszni benne. Az AI is ilyen piszok sok jó dologra lehet használni amivel megkönnyíti az életet. Természetesen mindent kételkedve kell fogadni amit mond de basszus ez igaz a tvre a rádióra az internetre a többi emberre sőt még sokszor szakkönyvekre is. Szóval nem temetni kell hanem megtanulni jól használni,de ez megvolt annó minden technikánál majd ebbe is bele jövünk
ma 19:58
8/10 anonim válasza:
Nehéz, nem igazán megy.
Próbálok nekik cikkeket meg eseteket mutatni, amikor az AI tévedett, és baj lett belőle.
ma 20:51
9/10 anonim válasza:
2-es vagyok A viberen egy frissítés után a kimenő üzenetek sötétkék alapon fehér betűsek lettek. Nem tudtam elolvasni, és visszacsinálni sem az eredetire. Gyerekeim messze vannak, dolgoznak is. Megkérdeztem a Copilotot. Szépen végigvezetett lépésről lépésre, és sikerült. Vagy akartam egy krémet csinálni, de egyik alapanyag hiányzott, boltba menni nem akartam. Megmondta, mivel helyettesítsem, és jobb lett, mint az eredeti lett volna. Egészségi problémával is fordultam hozzá. Vállaltam a kockázatot, csináltam, amit mondott, és megúsztam a mentőt. Nem hiszem, hogy egy orvos gondolt volna arra, hogy a reflux miatt van az, hogy alig kapok levegőt. Vele viszont lépésről-lépésre kibogoztuk, közben mindig figyelmeztetett, hogy ha ez, vagy az van, akkor rögtön hívjam a mentőt.
amúgy szerintem nem telózok sokat, régen többet. Délelőtt 4 órát kb. nyomom, de nem is egyhuzamban. Délután nem igen nyomom max 2 órát. Este meg 3-at. Ennyi. Ez nem sok. Meg a másik hogy azt mondja hogy biztos kihasználnak épp idegenekkel beszélek, ha meglát a kezemben...
Csak szerintem invalidálás kicsit, ha mindig mikor rosszul érzem magam valami miatt vagy haragszok, akkor anya azt mondja rám hogy duzzogok meg hisztizek, és ennyivel el is intézi? Én miért nem lehetek szomorú, rosszkedvű vagy dühös anélkül hogy azt duzzogásnak...
Kaptam tőle egy kötött fülvédőt. Nem ő kötötte, de mégiscsak ajándék volt. Tegnap mentem egy barátnőmhöz, szerintem az első vonaton felejtettem, mert átszállás után már nem volt meg. Ma tettem egy kitérőt abba a városba, ami a tegnapi vonatnak a végállomása, hátha...
Minden mondatuk szavuk után amit hozzám intéznek vagy akárkihez hozzá teszik hogy bammeg. Én is szoktam csúnyán beszélni de én nem minden szó után és a bammeget sose használom. Nem értem miért idegesít ez a káromkodás annyira. Semelyik másik nem zavar amugy.
A nővérem pár hónapja vett a hatvan pluszos szüleinknek egy tabletet. A használatát ő és én is többször elmagyaráztuk nekik, igyekeztünk mindent megmutatni, ennek ellenére van úgy, hogy naponta többször hívnak fel, mert olyan triviális dolgokat nem tudnak megcsinálni,...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!