Nem értem anyámat?

Figyelt kérdés

Mindentöl félt engem ami gondolom ilyen alap az anyáknál meg nem is ezzel van gond. Hanem most hogy nem voltam otthon pár napot úgy csinált mint aki meghal mért nem tud elengedni normálisan?

Nem értem öt.

júl. 29. 15:32
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
83%
Jól összeszedett, kitűnően megfogalmazott kérdés minden lényeges információval. Ja, nem.
júl. 29. 15:37
 2/20 Darius- ***** válasza:
40%
Variációk: birtokolni akar, nem bír megválni, túlzottan szeret, egyéb körülmény -ami kapcsolatos volt az úttal. STB. Neki fel kellene tudnia dolgozni ezt. Ha nem sikerül, az megint más.
júl. 29. 15:57
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
Van ilyen, sőt sok van. A megoldás a különköltözés. Onnantól te szabályozod a kapcsolatot.
júl. 29. 16:19
 4/20 anonim ***** válasza:
63%

Kicsit kevés az infó, de ennyi alapján eléggé szeparációs szorongós, vagy hasonló

Az én anyum ezzel szemben olyan, hogy "bízom benned és az ítélőképességedben, jó szórakozást, azért naponta legalább egyszer jelezz Messengeren hogy még élsz-e meg hogy hogy vagy, pá"

júl. 29. 16:20
 5/20 A kérdező kommentje:
4, Jó azt még hozzáteszem hogy egyedül nevelt fel szóval ö volt az anyám meg az apám is egyben szóval érthető hogy ennyire aggódik. Csak azt is figyelembe vehetné hogy már felnőttem és már nem az a kisgyerek vagyok akire állandóan vigyázni kell.
júl. 29. 16:26
 6/20 anonim ***** válasza:
46%

5

Arra számít, hogy nem alapitasz saját családot és mellette maradsz ápolni meg kiszolgálni őt és akkor nem kell otthonba mennie.

júl. 29. 16:45
 7/20 anonim ***** válasza:
45%

Feltételezem hogy egy túlféltő, túlaggódó helikopter-szülőről van szó, aki képtelen elfogadni hogy felnőttek a gyermekei.

Az enyém is nagyon hasonlóakat tol- kis híján az agyamra ment már.

Próbáld meg vlhogy megszakítani vele ezt a traumakötődést.

júl. 29. 17:44
 8/20 anonim ***** válasza:
32%
Hány éves vagy? Dolgozol vagy tanulsz? Ha dolgozol: el kell költözni. Ha tanulsz: meg kell nevelni. Lehet, csak következetesség kell hozzá.
júl. 29. 18:02
 9/20 A kérdező kommentje:

7, És ezt hogy lehet kivitelezni mert nekem nincs ötletem erre.

Már azon gondolkodtam hogy kéne neki valaki hátha lefoglalná 😅.

Tudom hülyén hangzik de már ilyenen is agyaltam hogy kicsit lerázam.

júl. 29. 18:02
 10/20 A kérdező kommentje:
8, 19 vagyok és dolgozom még nem tehetem meg hogy elköltözek de tervben van.
júl. 29. 18:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Nem értem anyámat miért csinálja ezt?

Anyám piszkált hogy mennyek többet dolgozni. Bevállaltam túl órákat. pl karácsony 3 napján is megyek. Azt most kivan akadva hogy minek megyek ennyit nekem lakbért fizetnem 17/L

Nem értem anyámat? (bővebben lent )

Kisebb korom óta vert, tavaly jöttem rá hogy ez nem normális azon a szinten amit ő csinál. Egyszer megvert egy egyesért (a hajamnál fogva húzott meg beleverte a fejem a falba) de utána meg jön hogy "jaaj semmi baj kijavítsuk" . Nagyszülőkkel élünk de mindent én...

Nem értem anyámat! Ilyenkor mi a teendő, ha ezt mondja?

Tudom, lehet, hogy pitiáner dolognak fog tűnni, de van egy anyajegy az arcomnál. Ha jól eltakarom a hajammal, kb csak a fele látszódik, de borzasztóan zavar esztétikailag, egyszerűen egyáltalán nem tudtam megbaratkozni vele az évek során. Édesanyámnak említettem...

Mit tegyek? Nem értem anyámat.

Még nem jött meg,és még kb.1-2 évig biztos nem fog.Anyám meg folyton kérdezget,hogy mi van.De az a legnagyobb baj,hogy 1 hatalmas NAGY pletykafészek,és mivel szégyellős vagyok,nem akarom,hogy az egész család megtudja.Szó szerint azzal fenyeget(szinte minden héten),hogy...

Utálom az anyámat. Én nem is értem, de nem tudom őt szeretni, állandóan kiabál, nem érti meg, hogy ha 100-szor elmondja hogy én a gyereke vagyok,...

Szóval, a Balatonra is már 3 éve 3 man járunk (apám, nővérem és én) ő lusta mindenhez, és életében nem főzött még nekünk, na jó egyszer, 2011-ben karácsonykor -.- más anya megy kirándulni , de egyszer nem voltam vele, pedig 2 kutyánk van, strandra, akár biciklizni nem...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!