Nem értem anyámat?
Mindentöl félt engem ami gondolom ilyen alap az anyáknál meg nem is ezzel van gond. Hanem most hogy nem voltam otthon pár napot úgy csinált mint aki meghal mért nem tud elengedni normálisan?
Nem értem öt.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kicsit kevés az infó, de ennyi alapján eléggé szeparációs szorongós, vagy hasonló
Az én anyum ezzel szemben olyan, hogy "bízom benned és az ítélőképességedben, jó szórakozást, azért naponta legalább egyszer jelezz Messengeren hogy még élsz-e meg hogy hogy vagy, pá"

válasza:5
Arra számít, hogy nem alapitasz saját családot és mellette maradsz ápolni meg kiszolgálni őt és akkor nem kell otthonba mennie.

válasza:Feltételezem hogy egy túlféltő, túlaggódó helikopter-szülőről van szó, aki képtelen elfogadni hogy felnőttek a gyermekei.
Az enyém is nagyon hasonlóakat tol- kis híján az agyamra ment már.
Próbáld meg vlhogy megszakítani vele ezt a traumakötődést.

válasza:7, És ezt hogy lehet kivitelezni mert nekem nincs ötletem erre.
Már azon gondolkodtam hogy kéne neki valaki hátha lefoglalná 😅.
Tudom hülyén hangzik de már ilyenen is agyaltam hogy kicsit lerázam.
Kapcsolódó kérdések:
Anyám piszkált hogy mennyek többet dolgozni. Bevállaltam túl órákat. pl karácsony 3 napján is megyek. Azt most kivan akadva hogy minek megyek ennyit nekem lakbért fizetnem 17/L
Kisebb korom óta vert, tavaly jöttem rá hogy ez nem normális azon a szinten amit ő csinál. Egyszer megvert egy egyesért (a hajamnál fogva húzott meg beleverte a fejem a falba) de utána meg jön hogy "jaaj semmi baj kijavítsuk" . Nagyszülőkkel élünk de mindent én...
Tudom, lehet, hogy pitiáner dolognak fog tűnni, de van egy anyajegy az arcomnál. Ha jól eltakarom a hajammal, kb csak a fele látszódik, de borzasztóan zavar esztétikailag, egyszerűen egyáltalán nem tudtam megbaratkozni vele az évek során. Édesanyámnak említettem...
Még nem jött meg,és még kb.1-2 évig biztos nem fog.Anyám meg folyton kérdezget,hogy mi van.De az a legnagyobb baj,hogy 1 hatalmas NAGY pletykafészek,és mivel szégyellős vagyok,nem akarom,hogy az egész család megtudja.Szó szerint azzal fenyeget(szinte minden héten),hogy...
Szóval, a Balatonra is már 3 éve 3 man járunk (apám, nővérem és én) ő lusta mindenhez, és életében nem főzött még nekünk, na jó egyszer, 2011-ben karácsonykor -.- más anya megy kirándulni , de egyszer nem voltam vele, pedig 2 kutyánk van, strandra, akár biciklizni nem...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!