Anya szerint hülye vagyok teljesen mert. Igaza van? Lent.
Azt mondja hogy ha ismerkedek egy pasival én ne menjek a helyébe,ne utazzak ha ki fizeti az úti költségemet akkor sem,azért hogy ő meg b*sszon.Mert hogy én kihasználtatom magam a valamit valamiért elven én is vetessek ruhát vagy kérhetek pénzt egy pasitól mi ez hogy én csak ingyen lefekszem valakivel,és használnak mint egy rongyot aztán meg eldobnak.Hogy akkor én is vetessek ezt is azt is magamnak meg ne menjek senki helyébe jöjjön ő el.(vidékről).Meg hogy én fiatal vagyok és szép 11 év korkülönbséggel a férfi javára engem a tenyerén kellene hordania egy majd 40 éves férfinak.
Meg hogy én hogy nem tudok fogni magamnak egy normálisat..
Szerintetek igaza van anyunak?
Gyönyörű egy anyád lehet, ha arra biztat, hogy legyél kitartott...
Mondd meg anyádnak, hogy a nőknek nem a ruháért, pénzért, stb kell lefeküdni egy pasival, hanem mert ők is akarják, élvezik...
Ilyen "nők" mellett csodálkozunk mi nők, hogy lenéznek minket és számító, pénzéhes szajháknak neveznek bennünket... :D
Biztos nem orul neki, hogy egy 40 koruli ferfivel vagy...
En is voltam joval idosebbel es engem a tenyeren hordott...
Mindig keresett, mindig jott elem/ertem, hordott ide-oda stb..
Valahol igaza van anyudnak valahol nincs! Egy ilyen embernek foleg bizonyitania jell a fiatal lanynak szerintem is...
Hulye meg nem vagy! :)
Az a kerdes milyen jellegu a kapcsolatod! Kivancsi vagy egy idosebb tapasztaltabb szeretore vagy beleestel...
Nem akarlak nagyon megbántani, de tudod, hogy hogyan szokás hívni azt a nőt, aki nem szerelemből/ nem azért, mert őszintén vágyik rá, hanem anyagi javakért fekszik le a férfival??
Találd ki!
Na most a leírtak alapján, az van, hogy Édesanyád erre ezt látja helyesnek...
Az a kerdes hogy
1 hany eves agy?
2 Hány olyan "kapcsolatod volt ami pár numerás volt és Te utazattál a csődörökhoz?
Normális kapcsolatot kellene kialakitani 1 férfival,ami nem 1-2-3 honapig tart és nem is csak a dugAsrol szól.
Ha te eddig csak ilyen kapcsolatokba ugrottal,akkor rEszemrol iditoa vagy. Ugyanis szamomra elfogathaatan az ilyen szintu csapongo élet,de a tied,azt csinálsz vele amit akarsz.
Anyad hozzaszolasaban annyi realitas van h ha tenyleg kb havi szinten valtogatod a partnereidet csupan a dugas miatt akkor felértékelhetnéd magad egy kicsit....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!