Komolyan én vagyok a hisztis vagy anyám nem normális?
1) A lányod tini.
2) Nem érzi, hogy támogatnád.
Te vagy a felnőtt, neked kell ezt elrendezni. És nem úgy, hogy ellenőrzöd a gyerekedet, hanem leülsz vele, és megbeszéled a problémáitokat. Nyilván azt se könnyű neki elfogadni, hogy egy számára teljesen idegen most kisajátította az anyját. Ha valóban nem volt felhőtlen a kapcsolatotok, nem ártana rendezni ezt.
És ha ennyire nem megy a kommunikáció, én legalább konzultálni, egy szakemberhez fordulnék.
Hat tudjatok itt mi a baj?
1.A lany tini(lazado korszak...)bar en sem vagyok egy idos ember.. 13, bar altalaban jo tanacsokat adok, ne nezzetek ezt szulok elleni lazadasnak vagy azt , hogy okosnak erzem magam, szeretek tanacsot adni
2.Oszinten megmondva, nyiltan, magyarosan...sztm pofatlansag ellenorizni a lanyt es akarmit is csinalni a fiokjaival, mert igy nem fogja az anyjat megbizhatonak tartani, epp ezert felel semmivel, mikor megkerdezik, hogy mi a szitu..
3.Es amugy a mostohapanak semmi koze a lanyhoz, gyakorlatilag nem is az apja es az nem igen normalis ha ugy beszelunk a gyerekrol, h "agyon verem"??? ez, hogy jon ki?? szeretem a gyereket de azert agyon verem, mert lehet, hogy eppen nem szeret takaritani, inkabb kreativ (csak egy pl)
4.TOTTALISAN elhult kapcsolat...a szulo es gyerek kozt, beszelni kene egymassal nem? Ha ez nem megy, akkor nem tudok mit mondani
(Oszinten nem tudom kihez irjak az anyahoz vagy a lanyhoz, mert ki tudja, ki, mit es mikor olvas??)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!