Miért nem képes anyám leigazolni? Szülök, ti leigazolnátok egy napot?
A sulinkban kitalálták, hogy holnap ugye tanításnélküli munkanap lenne, de mi nem is az iskolában leszünk, hanem csak úgy a városban. Én pedig meg akartam kérni anyámat, hogy igazolja le ezt a napot, erre most itt ordibál velem, hogy mi az, hogy nem megyek iskolába, meg hogy kivonom magam a programok alól, közbe csak az van, hogy eleve a fél osztály nem is megy, beleértve a barátnőimet is, úgyhogy nagyon nincs kedvem ahhoz, hogy egész álló nap unatkozzak, mert az osztály többi tagjával nem vagyok valami jóba és senkivel nem tudnék beszélgetni, meg amúgy is van jobb dolgom is, pl. az, hogy pénteken amúgy is töri óránk lesz és szinte 100%, hogy engem akar feleltetni, mert bukásra állok és szeretnék javítani, szóval jó lenne, ha itthon maradhatnék tanulni. Meg nem csak ez, lehet, hogy én vagyok a hülye, de ha egyszer van egy évben 3 nap, amit a szülő is leigazolhat, miért ne használnám ki? 2 napot már eleve arra csesztem el, hogy be voltam írva 2 napra hiányzónak, miközben én iskolában voltam és mondtam az ofőnek is, de annyit mondott, hogy hát ez van, akkor is az van neki beírva, hogy hiányoztam, úgyhogy kénytelen voltam leigazoltatni, legalább ezt az 1 napot igazolja már le ténylegesen...
Miért fáj neki, hogy nem megyek egy olyan napon, amikor amúgyse vagyunk még csak iskolában sem? Ti leigazolnátok ennyit a gyereketeknek?
óóó, hogy te csak a kérdésre válaszoltál :oo
úgy emlékeztem, elsősorban a nap leigazolása volt a kérdés, nem pedig anyám.
és szerintem még mindig könnyebb lenne egyszerűen csak leigazolni egy db jelentéktelen napot, amikor amúgysincs tanítás, én pedig azért járok iskolába, hogy tanuljak, plusz hogy a barátaimmal találkozzak. holnap viszont, mint már mondtam, nem lesz tanítás és még csak barátnőmék se jönnek. úgyhogy nagyon nem értem, mit kell verni magát mindenkinek, hogy menjek be, minek?? mitől lesz nekem jobb, hogy egész nap poshadok egy könyvtárban, vagy mit tudom én, hová megyünk? van sokkal jobb elfoglaltságom, nem értem, miért célszerűbb ez, hogy most mindenki tiszta idegbeteg, én nem tudom, hová kell menni, barátnőim se tudják, senki nem tudja az egész osztályból, anyámék meg itt fenyegetőznek, hogy kikapcsolják a netet, meg mit tudom én, mert nem akarok holnap bemenni. miért nem lehet az egyszerűbb megoldást választani?? miért kell túlbonyolítani a dolgokat? ezt nem értem.
Azta... jó is annak akinek normális, kedves, szerető, törődő anyja van! El se tudja képzelni, milyem az, ha valakivel nem törődnek csak kiabálnak vele és sose jó semmi!
Miért nem lehet sosem a kérdésre válaszolni?? A kérdés a nap leigazolása volt! Miért kell egyből háttérinfókat beleképzelegni és azokra a képzetekre válaszolni a kérdés helyett?
Az a kifogás, hogy azért nem igazolja, mert bukásra áll, elég ingatag lábakon áll. Aznap nem is fognak tanulni. Akkor meg mennyivel hasznosabb otthon tanulnia, mint szórakozni vagy unatkozni valami hülye programon? Legalább intézi a maga dolgait!
Kérdező, te pedig ne a barátnőiddel jöjj állandóan, mert ez - a szülők szemében - a legszánalmasabb indok. Amolyan egy bolond százat csinál. Fogadd meg.
köszi :)
sikerült megoldanom. van egy fiú az osztályban, akivel szoktam beszélni és rájöttem, hogy megvan a telószáma és felhívtam és mondta, hogy tudja, hová kell menni és megengedte, hogy mehetek vele..megmentette az életem kb :)
Igen, kisasszony, a hatodik valasz az enyem, szoval valaszoltam a kerdesedre.
Anyadnak joga van eldonteni, hogy igazolja-e vagy nem. O nem akarja. Vagy bemesz, vagy logsz.
Köszi a további válaszokat is :)
27.: Igazad van amúgy, én is észrevettem párszor ezt párszor...hát...érdekes :/ De egyébként nem nagyon izgat, amit mondanak, nem is ismerik az anyámat, szóval az én dolgom, hogy írok róla, mindenki úgy ír az ismerőseiről, rokonairól, ahogy ő jónak látja.
26.: Ő is leigazolhatná, de általában anyám pártját fogja és közölte velem, hogy ha nem megyek holnap, akkor nem lehet gépem, ami azért lenne gáz, mert a barátommal távkapcsolatban élünk és csak neten tudunk beszélni...szóval csak is miatta megyek el holnap, amúgy nem mennék
25.: mondtam, de csak mondta a magáét, hogy ha menni kell, akkor muszáj elmennem...jajj amúgy bírtam, hogy mondtam neki, hogy osztálytársammal már megbeszéltem, hogy megyek, erre néz rám és benyögi, hogy amúgy ő is elkísérhetett volna, mert ő is arra megy holnap...szóval most "sírok" T.T
"...általában anyám pártját fogja és közölte velem, hogy ha nem megyek holnap, akkor nem lehet gépem..."
Akkor ez duplán szívás, sajnálom. Valahogy bírd ki a napot, lehet hogy nem is lesz olyan szörnyű. Általában azok a dolgok sikerülnek a legjobban, amiket nem vár az ember, legalábbis nálam így szokott lenni :) (26-os)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!