Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mi a véleményetek az ilyen...

Mi a véleményetek az ilyen anyákról?

Figyelt kérdés

épp a minap láttam ilyesmit, természetesen Magyarországon, bennem annyi düh keletkezik ilyenkor..

https://www.youtube.com/watch?v=IWCKgsYRl-A

2014. máj. 8. 16:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

ma 18:03

Értelmetlenség amit írsz. Anyám 26 évesen szült meg, és durván alkoholista volt. A videó nekem nem újdonság, ebben éltem

2014. máj. 8. 18:05
 12/17 anonim ***** válasza:

17:57 - látod a Tények híreit? Mikor valaki megpróbál beavatkozni? Vagy megvillan a kés, vagy a "nézőközönség" 50 %-a az anya pártját fogja: az ő gyereke, mit avatkozik be a magánéletébe? Leszoktunk arról, hogy megpróbáljunk igazságot tenni. Egy részeg nő gyerekkocsit tolni nem tud, de késelni igen, a párja meg ott lehet a közelben, s akkor tudja a "kötelességét"

Én, ha egy részegen fetrengőhöz mentőt hívok, s azt mondja a diszpécser, nézzem meg közelről, azt mondom, nincs az az Isten, hogy megmozgassam.

2014. máj. 8. 18:23
 13/17 anonim ***** válasza:
Ha senki nem képes segíteni egy gyereken akkor utólag ne dühöngjön.. ennyi
2014. máj. 8. 19:02
 14/17 A kérdező kommentje:

Azért ez nem olyan egyszerű, kedves utolsó!

Ha pl sétálsz egy utcán és azt látod hogy az anya lekever egy pofont a gyereknek akkor odaszaladsz és beversz egyet az anyának? Esetleg annyit mondasz hagyja, ha nem akkor hívod a rendőrséget... szerinted akkor mi lesz? Kijön a rendőr, te mehetsz tanúskodni, de esténként üti tovább a gyereket... Nekem volt olyan hogy "anyuka" hozta a kocsmába a gyereket (2x éves volt)... a gyerek ott sírt mert éhes volt stb... akkor többen oda léptek hozzá menny haza... stb. Aztán valaki beidegelte magát, lekevert egyet a piás anyukának. Az meg kihívta a rendőröket, hajnak kettőig ott kellett maradni a rendőrök miatt.... másnap folyt tovább a bulizás..

2014. máj. 8. 19:20
 15/17 anonim ***** válasza:

mi a velemenyem???????? leirnam oszinten letiltananak...

NEM NEVEZNEM EMBERNEK!!!!!!!!! addig utnem amig mozog,r...dek semmirekello mocskok!

2014. máj. 8. 22:05
 16/17 anonim ***** válasza:
Ez borzasztó :( én el sem tudom képzelni milyen lehet ebbe felnőni.
2014. máj. 8. 22:05
 17/17 anonim ***** válasza:
Egyszerűen szívszorító látni, hogy ilyen ártatlan kicsi gyerekeknek így kell felnőniük.. Nagyon sajnálom szegényeket, ha tehetném mindet örökbe fogadnám. Szerencsére én nem ilyen környezetben nőttem fel, de ez borzasztó lehet.. :(
2014. máj. 8. 22:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!