Mi a véleményetek az ilyen anyákról?
épp a minap láttam ilyesmit, természetesen Magyarországon, bennem annyi düh keletkezik ilyenkor..
https://www.youtube.com/watch?v=IWCKgsYRl-A
ma 18:03
Értelmetlenség amit írsz. Anyám 26 évesen szült meg, és durván alkoholista volt. A videó nekem nem újdonság, ebben éltem
17:57 - látod a Tények híreit? Mikor valaki megpróbál beavatkozni? Vagy megvillan a kés, vagy a "nézőközönség" 50 %-a az anya pártját fogja: az ő gyereke, mit avatkozik be a magánéletébe? Leszoktunk arról, hogy megpróbáljunk igazságot tenni. Egy részeg nő gyerekkocsit tolni nem tud, de késelni igen, a párja meg ott lehet a közelben, s akkor tudja a "kötelességét"
Én, ha egy részegen fetrengőhöz mentőt hívok, s azt mondja a diszpécser, nézzem meg közelről, azt mondom, nincs az az Isten, hogy megmozgassam.
Azért ez nem olyan egyszerű, kedves utolsó!
Ha pl sétálsz egy utcán és azt látod hogy az anya lekever egy pofont a gyereknek akkor odaszaladsz és beversz egyet az anyának? Esetleg annyit mondasz hagyja, ha nem akkor hívod a rendőrséget... szerinted akkor mi lesz? Kijön a rendőr, te mehetsz tanúskodni, de esténként üti tovább a gyereket... Nekem volt olyan hogy "anyuka" hozta a kocsmába a gyereket (2x éves volt)... a gyerek ott sírt mert éhes volt stb... akkor többen oda léptek hozzá menny haza... stb. Aztán valaki beidegelte magát, lekevert egyet a piás anyukának. Az meg kihívta a rendőröket, hajnak kettőig ott kellett maradni a rendőrök miatt.... másnap folyt tovább a bulizás..
mi a velemenyem???????? leirnam oszinten letiltananak...
NEM NEVEZNEM EMBERNEK!!!!!!!!! addig utnem amig mozog,r...dek semmirekello mocskok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!