Ma megyünk osztálykirándulásra, tegnap este anyukámmal összeszólalkoztunk, és így reggel emiatt nem adott pénzt, na most mit csináljak? (többi lent)
sztem elegnek kell lenni, de vesz esetere nekem mindig adnak tartalekot.
most peldaul ugyeletre kellett vinni egyik osztalytarsam a kirandulas alatt, es kapott gyogyszereket ami kapasbol nem telik ki 2500bol.
ZSinte az összes pizzeriaban a sima pizza 980 ft 32 cm-es..
Ennyit egy 15 éves gyerek nem ihszem, hogy megeszik...
De akkor legyen egy jobb húsos, az 1800 felesbe valakivel, mi egyébként mert nagy étküek vagyunk, 4 en szoktunk 3 pizzat rendelni..
Ha 1 napos a kirandulas, akkor 2500 ftnak elégnek kell legyen..ha nem viszek magammal kaját akkor sem költök ennel többet, neki van chips-e felvágottja, ragcsaja..tuti leszotthon pékáru a szendvicsnek.
Viszont az a vislkedés, mint amit az anyuka csinál nem megoldás, de az sem , ait a kérdező.
Kérdezőnek igaza van, hogy használna a gépet, de ez miért tegnap este jut eszebe? Szerintem a kirándulásról tudott,azt is tudta, hogy a fényképező yakran nincs ottho..
Én kértem volna anyám baratjatól kölcsön, ha egyetért velem, ugyis adott volna, később, ha megnyugodtak volna a kedélyek lerendeztem volna a z édesanyammal( lehetőleg nemm költöttem volna el, de vésztarcsinak)
1 napos kiranduláson ha történik valami ami győgyszes...stb úgyis a tanár állja, aztán elintézik otthon a szülőkkel..
...
Legtöbb szülő a minimális igényein kívül bármi történik mindent a gyerekére költ.
Attól,hogy nem adja oda neked hónap elején a fizetése 50%-át még rád költi:P
Másik dolog:
Mik is lehetnek azok a helyek ahova egy egész osztály be tud menni pizzázni, és nem kell órákat várni ennyi embernél sem?
Gondolom Don pepe szerű helyek. Ahol nem,hogy 1000ft-ért is kapni pizzát ,hanem még szeletre is várakozás nélkül.
Nem hiszem,hogy a veszekedés miatt nem kaptál többet. Sokkal valószínűbb,hogy lehetőségek miatt, elsősorban.
Ha egy napos az osztálykirándulás: Ez esetben normális az összeg is.
Ha több napos: Valóban lehetne több, de nem ismerjük a lehetőségeiteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!