Megalázott, vagy csak hisztis vagyok?
Tegnap nagy családi összejövetel volt, szülinapom alkalmából.
Tudni kell, hogy 15 évesen 120 kg voltam, 17 éves koromra lefogytam 58-ra. Akkor alakult ki a testképzavarom, sosem vagyok elégedett magammal, viszont nem sanyargattam magam (csak 5x2 órát edzettem), de ez megváltozott....
Ugyanis nemrég meghíztam, 2 hónap alatt +25 kg, a pajzsmirigyem rossz, szedek rá gyógyszert, de olyan lassan fogyok... Havi 1,5 kg csoda :(
Na a lényeg. Ebéd közben rokon kérdezi, mitől híztam meg, mennyit eszek egy nap? Mondom, nem sokat. Erre apám: egyszer eszik egy nap, reggeltől estig! Aztán röhögött mindenki...
Fogtam magam és eljöttem, és még én lettem hisztisnek titulálva...
1 hónapja annyira kivagyok, hogy jó, ha napi 500 kalóriát megeszek, és minden nap sportolok 2 órát... :( Nincs étvágyam, nem tudok enni...
Szerintem nem hiszti, jogosan érzed, hogy megsértetted. Apád egy bunkó, egyrészt tudja, hogy milyen a múltad, hogy van akaraterőd, meg azt is, hogy a mostani állapot egy betegség miatt alakult ki. És valakit a betegsége miatt gúnyolni a legnagyobb gyökérség.
Viszont az 500 kalóriával meg az étvágytalansággal kezdeni kéne valamit, mert attól csak még betegebb leszel.
Hidd el jogos a haragod, és tényleg én emiatt felnézek rád hogy ott tudtad hagyni emiatt őket.
Nálunk is voltak és még a mai napig vannak ilyen helyzetek, de én nyuszi vagyok ezt meglépni. Pedig ez lenne a hatásos. Igy vennék észre magukat.
Hát ez elég durva beszólás volt, főleg hogy tudja hogy mi a helyzet. Egyáltalán nem vagy hisztis, ez pont egy olyan téma, érzékenyen érinthet téged :( A rokonnak mondhattad volna, hogy pajzsmirigyes vagy!
Jól sejtem alulműködik a pajzsmirigyed? És még ennek ellenére is ilyen lassan fogysz? Normális ütemben kéne!
De amit nagyon erősen tudok neked ajánlani: NE KOPLALJ. Elég jártas vagyok ebben a témában, és elmondom hogy ezzel több rosszat csinálsz mint jót. Az anyagcseréd nagyon durván be fog lassulni és stagnálni fogsz!
Diétázz rendesen, egyél változatosan! A sportot ne hagyd el, de nagyon dicséretes így is hogy ennyit sportolsz! Sok sikert neked és fel a fejjel! :)
fúúú ha egy ilyentől így hisztizel akkor ne akarj találkozni a családommal. JA és ezt nem beszólásnak szánta, hanem viccelődött. nyilván te is szoktál olyanokat mondani önkéntelenül is amivel megsértesz másokat. Szerintem a faterod nem tudja, hogy ezen miért sértődtél meg.
pontozzatok le, tök mind1 ez akkor is csak 1 poén volt amin behisztizett a kérdező
Személy szerint nem először látom azt, hogy túlsúlyos szülő (tudat alatt vagy sem) próbálja megsemmisíteni a gyerekét és annak önbecsülését. Ha lefogysz, akkor gebe leszel a szemében, most dagadt vagy, a kettő között meg hallgathatod, hogy anorexiás akarsz-e lenni vagy minek koplalsz, hisz úgysem sikerül elérned a célodat.
Személy szerint megköszönném neki a jóindulatot, a támogatást, illetve a remek géneket, aztán mindent beleadnék azért, hogy magamért változtassak. Motiváljon az, hogy ha neked gyereked lesz, Te már nem leszel előtte negatív példa.
Én ismeretlenül is a legjobbakat kívánom neked, lépj túl a rosszindulaton, hisz az mindig a jóakarókat minősíti. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!