Az anyukám minden nap úgy felidegesít hogy minden este sírok és el akarok itthonról költözni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
2015. jún. 4. 21:59
3/11 anonim 

válasza:

válasza:Mennyi idős vagy? Miért nem mész?
6/11 anonim 

válasza:

válasza:Lepjed meg őt. Most te idegesítsd fel őt úgy, hogy ő sírjon. Sokkterápia.
Kapcsolódó kérdések:
Unokatestvéremnek nemrég gyermeke született, jönnek hozzánk vendégségbe (babát nem hozzák), mit csináljak ha nem akarok egész este babafényképeket megnézni?
500 képet tuti hoz (facebookon biztos van annyi) és mindegyik ugyanolyan csak más ruhába van a baba.
Miért akarok mindenen sírni? Minden ami kicsit is megható elsírom magam meg este is a semmi miatt sírok. Ennek mi lehet az oka?
Előre is köszönöm a válaszokat.És kérlek titeket ne hülyeségeket irkáljatok.
Szegyellem magam, nem akarok suliba menni?
Buli volt es berugtam, sose rugtam meg be nagyon. Baratnom apja hozott haza minket es hanytam a kocsiba. Ezt ugy meseltek alig emlekszek valamire . Bocsanatot kertem tole mondta hogy semmi baj de nincs kepem az osztalytarsaim ele allni igy, meg a lany ele se.
Napi 3 x 40 fekvőtámasz reggel, délbe és este?
Ezt csinálom már egy 3 hónapja, de hogy őszinte legyek nem látok magamon változást az tény hogy 15 ről indultam ebbe a "3 x os tempóba ", most akarok súlyzót venni, mit gondoltok mi az ideál? 14/f
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!