Miért nem képesek megérteni a szüleim, hogy nekem ez így jó?! 19l
Lehet, hogy szerinted eleget eszel, de minden orvosi standard szerint ez a súly kevés. Nagyon is. (Az 52 nagyjából, közel jó volt)
Aranyközépút kellene. Híznod kell, az nem vitás, de meg kell értetni szülőkkel, hogy azt te esetleg lassabb tempóban szeretnéd, vagy nem annyi kajával.
Inkább kezeltesd a testképzavarod! amikor bringáztam anno a te korodban, akkor 159 cmhez 57 kg voltam és mindenki fel akart hízlalni, mert 34es ruhákat hordtam és még a medencecsontom is úgy kiállt, hogy rossz volt nézni. 64 kg- osan néztem ki emberien, amikor heti 12-14 órát töltöttem a kondiban, és ennek csak a fele volt súlyzös edzés.
160 cm\52 kg az nem lehet túl izmos, mivel ennyibe egyszerűen nem fér bele normális izomtömeg. A 43 kg meg szimplán kórosan sovány.
"Most már ott tartok, hogy egyáltalán nincs kedvem enni, mert folyamatosan tömni akarnak..."
Épp most ismerted be, hogy nem eszel rendesen lelki okokból.
Olyan legyen a testalkatod, ahogy saját magad szeretnéd, a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben!
A mi generációnk szüleinek egy részénél még él ez a poroszos mindenbe bele akarok szólni és mindent irányítani akaró vonal, ami nagyon idegesítő tud lenni. Az a baj, hogy sokszor nem is szólna vissza az ember, mert tudja, hogy egyébként jó szándékból csinálják...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!