Miért viselkedett így ez a cigány család?
A főtéren mentünk tegnap a barátnőmmel, fagyiztunk közben. Rövid farmershort volt rajtunk meg egy egyszerű fehér póló. Barátnőmön volt egy baseball sapka is meg egy napszemüveg.
Beszélgettünk, sétáltunk, fagyiztunk; aztán egyszercsak elment mellettünk egy cigány család, egy kisfiú, egy nő meg egy férfi. Látni lehetett rajtuk, hogy nyilván nem a módosabb fajtából valók. A kisfiú a következő pillanatban beszólt nekünk csak úgy, hogy ,,anya ezek úgy néznek ki, mint a büdös k*rvák, nem?", erre az elhízott anyukája, akinek be volt fonva a haja és feszülős sárga felső meg térdig érő farmerszoknya volt rajta, visszaszólt, hogy ,,hát ezek tényleg úgy néznek ki, mint a sarki ri*gyók, ba*d meg fijam", az apjuk meg csak röhögött.
Teljesen le voltunk sokkolva. Miért kell így beszólogatni olyanoknak, akik nem is bántják őket, csak simán elmennek mellettük?
nyugi sok normális fehér ember is ezt gondolja, csak nem mondjuk ki :)
23F
Nem beszóltak, hanem egymás között megbeszélték azt, amit gondolnak. Részletkérdés, hogy milyen hangosan.
A magyarok annyiban mások, hogy nem mondják ki, vagy csak sutyorogva. De hidd el, még ha nem is vagytok r__bancok, az emberek 80%, ha meglát két fiatal lányt, akik még csinosak is, így gondolja.
Tartok tőle, hogy törölve lesz a kérdés, de szerintem is ugyanígy ítélkeznek a magyarok is csak visszafogottabban, hogy ne halljad. A cigányoknak teljesen más az öltözködésük, én még sosem láttam romát forrónadrágban.
Az már más kérdés hogy őket nem érdekli, hogy meghallod a véleményüket, sőt direkt hangosan mondják, mivel a magyarokat sokan semminek nézik. Ha nem kerülöd ki te, akkor neked megy az utcán.
napszemüveg, farmershort, baseball sapka = sarki k**va?
Jézusom, miféle buta emberek járnak ide?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!