Miért viselkedett így ez a cigány család?
A főtéren mentünk tegnap a barátnőmmel, fagyiztunk közben. Rövid farmershort volt rajtunk meg egy egyszerű fehér póló. Barátnőmön volt egy baseball sapka is meg egy napszemüveg.
Beszélgettünk, sétáltunk, fagyiztunk; aztán egyszercsak elment mellettünk egy cigány család, egy kisfiú, egy nő meg egy férfi. Látni lehetett rajtuk, hogy nyilván nem a módosabb fajtából valók. A kisfiú a következő pillanatban beszólt nekünk csak úgy, hogy ,,anya ezek úgy néznek ki, mint a büdös k*rvák, nem?", erre az elhízott anyukája, akinek be volt fonva a haja és feszülős sárga felső meg térdig érő farmerszoknya volt rajta, visszaszólt, hogy ,,hát ezek tényleg úgy néznek ki, mint a sarki ri*gyók, ba*d meg fijam", az apjuk meg csak röhögött.
Teljesen le voltunk sokkolva. Miért kell így beszólogatni olyanoknak, akik nem is bántják őket, csak simán elmennek mellettük?
Azért, mert egyszerűen megfogalmazva hülyék mint a fo..s és az európai (vagy bármilyen) kultúra alapjaival sincsenek távolról sem tisztában.
A válaszolók többsége meg egyszerűen megdöbbent. Nyáron, forróságban 2 fiatal lányon miért lenne olyan rohadt nagy meglepetés a farmer rövidnadrág és a fehér póló? Ti gondolom egész nap bokáig érő szoknyában/hosszú nadrágban és zakóban vagytok.
Körülbelül a szülők szégyellhetik magukat, hogy egy kisgyerek így káromkodik. Ok, természetesen nem azt mondom, hogy nem hallja máshol, de akkor is. Amúgy, ha ennek a "buta rétegnek" (nem az egész cigányságra gondolok) beszólsz valami okosat, csendben maradnak, itt nem káromkodásokat értek, hanem "De szépen beszél ez a kisfiú, látom az édesanyjától örökölte, mikor küldik javítóba?" (Na jó ez így durva....ezt azért ne :D , de hasonlót kell...)
A cigányok közt is van kulturált, ismerek is... Viszont sajnos valahogyan ennek a nemzetiségnek a jó része tanultságban borzasztóan lecsúszott. Én nem mondom kétszer, hogy ez akkor kezdődött, mikor nem engedték őket mászkálni, hanem letelepítették a családokat. Egyébként pedig figyelmen kívül hagyod, ne bántson, a gyerek rosszul van nevelve, még a cigányság szempontjából is....
Amúgy nekem is kék a hajam :'D Először merészkedtem ki a Tesco-ig, hajnalban meg a kőművessegédnek állt cigányok barangolnak bent... Nem szeretem elítélni az embereket tényleg, de akkora szorongás van bennem, mikor meghallom azt, hogy "dikk" meg "more"... Falra tudnék mászni... Hozzánk is költöztek be a faluba nem rég, már a régi, használaton kívüli telefonfülkére pályáznak, ráadásul konkrétan a fülkének mondják el, hogy majd elviszik... A térfigyelő kameráink mindent vesznek (Maris néni és társai)
Szóval elkanyarodtam, nem kell velük foglalkozni, ennyi, a szomszéd falut zavarta...ugyanis Molotov-koktéllal kínálták meg őket....
"Teljesen le voltunk sokkolva" De cuki! :D
Felénk annyi volt gyerekkoromban,hogy már fel sem tűnnek ezek a kis incidensek .
Egyébként azért mert buták és primitívek .Miért késelnek meg 20 forintért,miért dugják a saját rokonaikat,miért köpködnek,lopnak ? Mert ilyenek és kész. Majd hozzászoksz ,mert nem változnak ,legalábbis 30 éve is ugyanígy viselkedtek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!