Kamaszok! Volt már hogy szüleitek megtalálták a cigiteket/piátokat? Leszidtak? Vagy mit mondtak? Illetve hova volt elrejtve?
Nálunk az alkohollal nem volt gond, volt, hogy meg is vették nekem, amíg nem voltam 18, és nekem csak a sarki kisboltokban adták ki.
A cigit viszont én is dugdostam, illetve még most, 19 évesen is azt csinálom, bár szerintem tudják, hogy cigizek. 1x volt, hogy anyu megtalálta a cigimet, 1x pedig látott cigizni. Mindkettőnél 17 voltam azt hiszem. Az, hogy meglátott cigizni előbb történt, mint az, hogy megtalálta. Mondta, hogy őszintén nagyon csalódott bennem. Kb. semmi más reakciója nem volt, de ez sokkal rosszabb volt nekem, mintha csak kiakadt és kiabált volna.
Mikor megtalálta a cigimet (amúgy nem kutakodott, én kértem meg, hogy keresse meg a kulcsomat, és rejtse el a bejárat előtt, mert elfelejtettem magammal vinni és másképp nem tudtam volna bevinni - erre ő a táskáimban is kereste, és ott volt egy doboz cigi az egyikben), akkor már csak megemlítette később, hogy talált nálam egy doboz cigit, és ennyi, többet egy szót sem szólt róla.
Cigimet igen. :D vicces volt mert szobámba cigiztem és skypeoltam..és anya előbb hazajött aztán látta a hamutálat meg mindent.
Azt kérdi hát ez meg, cigizel?
Hirtelen csak anyit tudtam rámondani, hogy nem én voltam :D
Ennél már csak az volt a jobb amikor elrakta a kabátom és hát megnézte mi van a zsebében hátha benne hagytam valamit és volt egy eki a bal zsebében és az volt a szerencsém, hogy a jobb zsebében meg egy tik-tak kivolt esve és arra hitte hogy drog és elment a szemüvegért :D én meg addig gyors kivettem az ekit :D sosem felejtem el. :'D
*lemaradt
A piát a szekrényemben a könyvek mögé dugtam :D
Régi szép idők :3
A cigit nem dugdostam, mert tudtam, hogy úgyse kutakodik anyám. Egyszer megtalálta, mert ki volt húzva a táskám mikor hazaértem iskolából, és egyből megakadt rajta a szeme. Akkor megkínáltam, majd azt mondtam, hogy haveromé, csak megkért hogy hozzam haza, mert ő nem meri hazavinni. Abból nem lett gáz. Aztán elkerültem középiskolába, és a kollégiumi nevelőtanárom elmondta anyáméknak. Akkor 1 hétig nem beszéltünk, utána meg ő vette nekem a cigit.
A piát sose kellett dugdosnom.
Én tavaly, (13 évesen) az egyik barátommal és barátnőmmel próbáltuk ki egy szülinapi buli előtt. Megbeszéltük, hogy otthonról hozzunk pénzt és majd azon megvesszük. A pénzt kiloptam anyukám pénztárcájából, és ezt leírtam Facebookon a barátnőmnek. Arról még akkor nem tudtam, hogy a szüleim olvasták, hogy miket chatelek FB-n. Hazahoztak a buliról és az egész család (szüleim és 2 testvérem) leült a nappaliba és kérdezgettek. Még a kocsiban elgyugtam a gyújtót a bakancsomba, amit apám pár perc után megtalált. Csak azért voltak mérgesek, hogy loptam a pénzt. Azt mondták, előbb-utóbb úgyis kipróbáltam volna :D
14L
En soros dobozokat dugtam el az agynemu tartom melyebe xd
Mivel en takaritom a szobamat ezert nem gondoltam volna hogy anyukam megtalalja
4 doboz volt,szoval nem brutalis mennyisegu
O csak nevetve megkerdezte,hogy azok meg mik
De elfeledkezett a dologrol,en meg tanultam belole
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!