Tehetek valamit, hogy engedékenyebb legyen?
Ebben a tanévben lettem kolis és azóta anyu sehova sem enged el. És ezt a "nem enged el sehovát" úgy értem, hogy pl. El akartam menni futni (egy kisebb mező van mögöttünk, az ablakból végig látni lehetett volna engem) és közölte, hogy "nem, mert a múltkor ia itt volt a a katonák és mi van ha csinálnak veled valamit?" (azok a katonák magyar katonák egyébként és csak elmentek a falu mellett)
És amúgy mióta nyár van és itthon vagyok, mindenbe beleszól és megpróbál irányítani, de komolyan mindenben! (Pl.: "nem ihatsz kólát", "nem mehetsz nyárimunkázni",stb.")
Világos, hogy azért csinálja, mert realizálódott benne, hogy már nem halok éhen nélküle, de engem azért eléggé zavar.
Leírás alapján eger környéki vagy Bp környéki lehetsz.
Katonák nem bántanak, nem kielégítetlen pedofil barmok, a fegyverukben nincs lőszer, stb.. :D
Hány éves vagy, hogy csak úgy elvisz a fodrászhoz, és befesteti (a rég befestett) hajad?
Ha nem állsz a sarkadra, semmi nem fog változni. Biztos azért van ez, mert kolisként nem vagy a keze alatt, nem tud irányítani. Ezért igyekszik most minden beleszólást bepótolni, és irányítani, mert tudja, hogy szeptembertől úrja kicsúszol a keze közül.
Én azt tanácsolom, hogy ne kérdezz, hanem jelentsd ki, ha valamit szeretnél. pl "elmegyek futni, de óra múlva jövök,szia!" és már húzhatod is be magad után az ajtót, mielőtt érkezne belekötni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!