Mihez lehet kezdeni egy ilyen anyával?
Beszélj vele hogy a dolgok nem úgy működnek ahogyan ő gondolja. Én nekem a nagymamám volt ilyen, amikor hozzáköltöztem a tetőtéri lakrészbe akkor belső telefonon szólt mindig ha valami kell neki, és nálam is mindig azon ment a vita miért nem értem le 1 perc alatt vagy miért nem vettem fel elsőre a telefont. Persze mindig akkor hívott vagy csinálta ezt amikor hulla fáradtan értem haza éjszakásból reggel 7 órára és pont le akartam feküdni aludni, vagy amikor épp eldöntöttem hogy éjszakás után nem fekszek le hanem amint hazaérek egyből levágom a füvet, lemosom az autót, és megfőzök és majd utána fekszek le akkor meg mindig délután hívogatott folyton mobilon ami igaz néma volt de amikor az időt megnéztem 20 nem fogadott hívásom volt tőle és már az ajtóban állt 1 órát hogy végre kinyissam és akkor is leüvöltötte a fejem hogy miért alszok nappal.
Én akkor berágtam és jól leosztottam, pedig ő is dolgozott alkalmi munkát vállalt a szomszéd kisboltban hogy legyen egy kis plusz pénze meg picit lefoglalja magát, és ő is tudja nagyon jól milyen az ha az ember elfárad éjszakásba mert ő is dolgozott 20 éven át 3 műszakba.
Az ilyen emberekkel nem lehet értelmesen beszélni. Neis szolj hozzá. Nálam apám ilyen és kevésbé ordítozott h levegőnek néztem. Én már nem is foglalkozom vele.
Hál isten két honapra költöztew csak haza,aztán eltudtam menni. Ez volt egy éve. Már anyám se birta. Az utobbi időbem vele is úgy beszélt mint akit a segéből rántott ki.
Nem értem az ilyen emberek,szülők nem gondolnak bele mi lessz ha öregek és/vagy betegek lesznek ki fogja őket gondozni!? Sokat megértek h a saját szüleiket berakják egy öregek othonába! Elviseltew apám
15évig,hálistem mamámékhoz költöztem miatta főként. Nem fogom még pl 40évessen is elviselni! Anyummal teljessen jó a kapcsolatom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!