Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha erre mennétek haza, mit...

Ha erre mennétek haza, mit gondolnátok? Nagyon kellemetlen? Hogy menjek így oda legközelebb?!

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok (vagyis 18 leszek ebben a hónapban). Van egy srác, akivel több van közöttünk, mint barátság, de ez elég nagy titok, kb. 2 ember tudja rajtunk kívül. Ma náluk voltam, mondta, hogy medencézzünk, de a benti résznél voltunk, mert közben filmeztünk. És a benti medence úgy van, hogy az előszobába bárki belép, rálát a nappalira és ott van a medence is, de a fiú azt mondta, hogy az anyukája a belvárosban van, a nevelőapjának pedig tárgyalása van vidéken, nem fog hazajönni egyikük sem késő délutánig. Szóval ott voltam és nem volt rajtam bikinifelső már, mire bejött a nevelőapukája és nekem baromi kellemetlen volt... Nem látott belőlem sokat, mert a vízben voltunk, de akkor is. Meg ismert már korábbról, de szerintem csak arra gondolt, hogy jóban vagyunk a nevelt fiával.

Így meg ha legközelebb esetleg összefutnánk, azonnal leesne neki(k), miért vagyok ott...

Vagy túlreagálom?

2016. júl. 4. 16:49
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a szempont.:D
2016. júl. 4. 17:43
 12/34 anonim ***** válasza:
32%

a nevelőapjának volt egy jó napja.. ennyi

most nem kell annyira túlgondolni. de legközelebb azért vedd fel a felsőt,hogyha olyan helyen vagytok ahol más is láthat. majd a szobájában zárt ajtó mögött vedd le.

hogy szexkapcsolat,az meg a ti dolgotok. szerintem ennyi idősen nehéz elválasztani az érzelmeket a szextől. de ha szerinted neked megy,hát hajrá.

2016. júl. 4. 17:49
 13/34 anonim ***** válasza:
64%
Ugyse fogod megerteni, hogy miert vagy moralisan nulla mar ennyire fiatalon, mert a problemadbol meg a mengnyilvanulasaidbol is vilagos, hogy neked a vilag a viszketo puncidbol all igy gyerekfejjel, es nem tudod felfogni, hogy neha nem az a leghelyesebb, ami a legelvezetesebbnek tunik.
2016. júl. 4. 17:59
 14/34 A kérdező kommentje:

# 13

Mindig is problémáim voltak az érzelmekkel. Rettegek a kötöttségektől, a ragaszkodástól. Szóval nekem egy így pont megfelel.

Jó barátom, jó másban is, de azért nem olyan a dolog, mint egy kapcsolat.

# 14

Te pedig nem tudod az életem részleteit, szóval ne akarj beleszólni és megmondani, miért is lennék "morálisan nulla".

Nekem jó ez, neki is. Akkor meg kivel kellene még foglalkoznunk?

De igazából nem érdekel a véleményed az életemmel kapcsolatban, szóval ne is válaszolj.

2016. júl. 4. 18:06
 15/34 anonim ***** válasza:
58%
Inkabb a helyedben a nyilvanvalo pszichologiai problemaiddal foglalkoznek ennyi idosen - amiket le is irtal - a medenceben valo hancurozas helyett. Hosszabb tavon jobban jarnal, mint ilyen tempoban meg morallal 20 farokkal 20 eves korodra (kb. ennyi a merceje a hozzad hasonlo "lanyoknak").
2016. júl. 4. 18:08
 16/34 A kérdező kommentje:

18 vagyok, Ő az első srác, akivel csókolóztam, vagy bármit csináltam és jelenleg nincs is senki más. Szóval ja, tuti összeszedem két éven belül a 20 farkat.

De nagy az Isten állatkertje...

2016. júl. 4. 18:11
 17/34 anonim ***** válasza:
83%
Mégis miért tetted fel ezt a kérdést?Ha minden rendben van,szeretkeztél és kész.
2016. júl. 4. 18:23
 18/34 anonim ***** válasza:
48%
Semmit ne tegyél, tulestel rajta, egeszsegedre, legközelebb óvatosan
2016. júl. 4. 18:28
 19/34 anonim ***** válasza:
80%
Jaj, csak hirdeti, hogy nagylányosat játszik, "mer' az van a tévében".
2016. júl. 4. 18:29
 20/34 anonim ***** válasza:
36%

Nem értem, hogy miért baj az, ha van egy szexkapcsolata. A legnagyobb baromság, amit az ember tehet, ha akár évekig sanyargatja magát önmegtartóztatással, ameddig nem jön a nagy ő. Ha az ember éhes, eszik, ha pedig szexelni akar, szexel. Nem értem, mit kell ezen túlbonyolítani. Jobb esetben nem a libidója határoz meg egy embert.

Nyilván van egy erkölcsi norma, de ebbe egy monogám, hosszútávú szexkapcsolat bőven belefér. Azt is végig gondolhatnátok, hogy a párkapcsolatok nagy részében előbb megtörténik az aktus, minthogy kialakulna a szerelem. És még nem is beszéltünk a 10-15 éve házas párokról, akik saját bevallásuk szerint szeretik, de már nem szerelmesek a párjukba, mégis élnek egymással nemi életet. Ez pontosan ugyan az a kategória.

A kérdést viszont én sem értem. Milyen választ kéne adni? Gondolom apuka is szexelt már, és tisztában van azzal, hogy 18 éves fiatalok élnek nemi életet. Hacsak nem egy begyöpösödött, szexista idióta, aki szerint főben járó bűn, ha egy nő élvezni merészeli a szexet, akkor nem hiszem, hogy ebből gond lenne.

2016. júl. 4. 18:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!