Lányomról kiderült pár dolog. Ötletek?
Az utóbbi hetekben beszéltem egy barátommal és elmondott pár dolgot a lányomról,amiről eddig nem is tudtam.
A lányom 15 éves a kisebbik lányom pedig 9 éves.Az iskolában volt pár gond,mivel a kisebbik lányomat piszkálták és előfordult,hogy meg is verték.Beszéltem a tanárokkal,gyerekkel és a szülőkkel is,de semmire sem mentem.Egy idő után nem fordult elő ilyesmi,mivel lányom beszélt velük.Ennyit mondott akkor,viszont most előkerült pár dolog.Sajnos nem sima elbeszélgetés volt.Vagyis először az volt,de után egyre dühösebb lett a nagyobbik lányom.Ordítozott a gyerekekkel volt hogy fenyegette is őket.Egy kicsit abbamaradtak a dolgok,de az egyik cigány srác megverte a kislányom (elvette a srác a labdáját és vissza akarta venni).Amint megtudta lerohanta a gyereket és mindenki előtt leordította,majd suli után elkapta és elvonszolta a rendőrség elé és megfenyegette!!!Ez kb.1 éve történt,azóta nincs semmi gond.Egy ujjal nem mernek a lányomhoz érni.
Erről nekem senki sem beszélt,de fura volt,hogy olyan furcsán néztek rám.Erről a rendőrségi dologról még a tanár sem tudott,a kisfiú mondta el pár gyereknek.
Barátom azt hitte,hogy tudok róla.Ő mesélte el ezeket nekem.Nem tudom,hogy most mit csináljak.Most nyári szünet van,szóval nem tudok elnézést kérni a gyerekektől és a szülőktől.Szeretnék lányommal is beszélni,de nem tudom,hogy hogyan :/ Rosszat is és jót is tett ezzel,lehet hogy durva volt,de nem tudom,hogy megérdelmi-e,hogy picit megdorgáljam.Ebben kérném a segítségeteket !
Szerintetek megérdemelné egy pici büntetést ?Vagy inkább hagyjam annyiban ? Az biztos,hogy a pici örül most,hisz nem fogják bántani(remélhetőleg) a suliban és végre tud játszani a barátaival :)
Vagy inkább :-Szépen elintézted,de ha lehet,akkor legközelebb finomabban !
Még sosem fordult elő ilyesmi,szóval nem tudom,hogy mi lenne a jó megoldás.
A segítségeteket nagyon köszönöm ! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!