Normális ha az öcsém meztelenül szeretne látni engem?
Beszéltünk és egyszer csak felhozta, hogy meg akar nézni meg kíváncsi rám, nem látott még meztelen nőt.
Szerintetek mit lépjek?
21/L
15 éves
Teljesen érthető és normális.
Mutasd nyugodtan, senki nem fog belehalni.
Az kevésbé meredek, hogy egy kamasz fiú meztelen nőt akar látni, mégha a nővéréről is van szó.
Az viszont aggasztó, hogy 21 évesen nem alakult ki még a tested fölötti autonómia tudata benned (értsd: hogy Te döntöd el, ki érhet hozzád, ki láthat meztelenül stb.), hogy ebben segítséget kell kérned.
Valamit nagyon elb*sztak a nevelésedben.
Egyes családoknál teljesen természetes, hogy meztelenül mutatkoznak egymás előtt, vagy ha valaki zuhanyzik, barki bemehet fogat mosni stb. Az nyilván a másik véglet.
Ez igazán szocializációs kérdés, attól füg, hogyan nőttetek fel egymas mellett. Ha recskagyanús, akkor nyilvan nem mutatnám meg magam. Ha egyébként mindent megbeszéltek egymással, nincsenek titkaitok stb, akkor nem vészes a dolog.
Puncimutogatás közelről nyilván sehogyse fér bele.
Én pl a nővéremre egyáltalán nem voltam kíváncsi, igaz, nem volt különösebben szép sem, meg szégyenlősen, nagy titkokkal közöttünk nőttünk fel. Most is van egy szakadék, fogalma sincs pl, mikor mire gondolok.
"fogalma sincs pl, mikor mire gondolok"
Mert te hány emberről tudod, hogy mikor mire gondol? A homlokukra van írva?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!