A bátyám híres de rossz?
Figyelt kérdés
mert valojában jónak játsza magát nekem parancsolgat megtiltotta hogy facebookon kíirja vmit meg hogy gyakorikerdesezek.Meg otthon is parancsolgat nekem.De nemszeretném hogy benne legyen az újságokban negatívként mit csínáljak?2012. febr. 29. 19:18
11/20 anonim válasza:
Nagyon sok hires ember van, aki szinten igyekszik megnevelni a hugat, vagy occset, mivel ehhez joga van, hiszen talan a szulok biztak ezzel meg, vagy a szulok nem ernek ra stb., de talan nem akar neked annyira rosszat, mivel nem valoszinu, hogy fontos dolgod lenne a facebookon, vagy itt a forumon, ami a tanulashoz szukseges, s ezert inkabb aggodik e miatt!
12/20 anonim válasza:
ugyan már ha a te tesód híres lenne akkor pénze is lenne elköltözni otthonról és nem a taknyos húgát nevelgetné hanem jobbnál jobb nőket vinne az ágyába
14/20 anonim válasza:
éppen fordítva van kislány
Nálunk a buz.kat istenítik.
15/20 A kérdező kommentje:
Én fiú vagyok és a bátyám legalább heteró és ezt a tv-ben is jól látható.
2012. márc. 1. 17:25
18/20 anonim válasza:
Privátban írd le légyszíves a bátyád nevét:).
19/20 A kérdező kommentje:
Melyik a jobb egy 13 éves élete vagy egy jó kiss sztár pletyka?
2012. márc. 3. 12:32
20/20 anonim válasza:
Oh, istenem...
Megtilthatta, amikor kiírtad a kérdést; már akkor sem lehetett 13 éves korban itt lenni, regisztrálni sem. Amikor kiírtad a korod, csoda, hogy nem raktak ki...
Azóta mi történt?
A helyesírási hibák nem a sietség miatt vannak. Ezek a fajta hibák nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!