Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Fáj a torkom és hőemelkedésem...

Fáj a torkom és hőemelkedésem van ezért bevettem egy cataflam dolot. Viszont a fejbőröm is irritáltá vált egy sampon miatt. Elképzelhető hogy a belső gyulladás is kihatással van a fejbőrömre? A cataflam dolo tud hatni a fejbőrömre is?

Figyelt kérdés

nov. 29. 01:14
 1/8 A kérdező kommentje:

Voltam bőrgyógyásznál, Elocomot használtam, valamennyit segített erythema-s foltokra.

De bőröm még érzékebb lett.

Megyek másik bőrgyógyászhoz

Most a cataflam dolo hatása érdekek meg hogy ért e valaki ehhez hogy esetleg a, fejbőr érzékenység, fájdalomra is tud hatni?

Köszönöm

nov. 29. 01:19
 2/8 anonim ***** válasza:
0%

Cataflam:

Gyakori mellékhatások:

Fejfájás

Hányinger, hányás, hasmenés, hasi fájdalom, emésztési zavarok, szélgörcs

Nagy mennyiségű vizelet ürítése

Szédülés, forgó jellegű szédülés (vertigo)

Bőrkiütés

Aluszékonyság

Ritka mellékhatások:

Érzékenység, allergiás reakciók (beleértve a vizenyőt is)

Gyomor- vagy bélrendszeri vérzés (gyakran látható a székletben vagy vérhányás formájában), gyomorfekély

Asztmás roham, légszomj

Látászavarok, kettős látás

Központi idegrendszeri mellékhatások (pl. aluszékonyság, fejfájás, szédülés)

Akut veseelégtelenség

Nagyon ritka mellékhatások:

Látászavar, Szédülés, Fejfájás, Aluszékonyság, Súlyos bőrreakciók, Súlyos allergiás reakciók.

Fontos: A mellékhatások megjelenése esetén kérjen orvosi segítséget! Amennyiben a Cataflam Dolo szedése közben tapasztal nemkívánatos tüneteket, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

nov. 29. 02:37
 3/8 A kérdező kommentje:
Ennek a válasznak nem volt értelme. Nem a kérdésre válaszoltál.
nov. 29. 03:31
 4/8 anonim ***** válasza:
0%

Akkor ez mi?

"Amennyiben a Cataflam Dolo szedése közben tapasztal nemkívánatos tüneteket, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét."

Az orvos is csak azt tudja, ami a gyógyszer csomagolásában van benne. Mit gondolsz, honnan szedik ezeket a mellékhatásokat? Hát onnan, hogy orvosok jelentették plusszban, amit a gyógyszer tesztelésénel még nem tudtak. Azaz az orvosok észleléseivel bövitik a listát. Jelenleg ezeket a mellékhatásokat ismerik.

nov. 29. 03:57
 5/8 anonim ***** válasza:
28%
Én nem igazán értem. Arra vagy kíváncsi, hogy a cataflam okozhatta-e a fejbőr irritációt vagy arra, hogy segíteni fog enyhíteni a sampon okozta tüneteket?
nov. 29. 05:57
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
A fejbőr irritáció a cataflam előtt, vagy utána kezdődött kérdező?
nov. 29. 10:12
 7/8 A kérdező kommentje:

Ok. Bocs. A fejbőröm nem a cataflamtól lett irritált.

Előtte lett az.

De közben a torkom is fáj és hőemelkedésem is volt.

A belső betegségre értettem hogy az irritált fejbőrt az is fokozhatja és ha igen akkor a cataflam azon is, segít vagy sem.

Egyébként jobb lett.

Nem kellett allegra

nov. 29. 12:11
 8/8 anonim ***** válasza:
Nem,sajnos a cataflam ezen nem segít. A gyulladást ugyan lehúzza, de a problémát nem oldja meg.
nov. 29. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!