Fáj a torkom és hőemelkedésem van ezért bevettem egy cataflam dolot. Viszont a fejbőröm is irritáltá vált egy sampon miatt. Elképzelhető hogy a belső gyulladás is kihatással van a fejbőrömre? A cataflam dolo tud hatni a fejbőrömre is?
Voltam bőrgyógyásznál, Elocomot használtam, valamennyit segített erythema-s foltokra.
De bőröm még érzékebb lett.
Megyek másik bőrgyógyászhoz
Most a cataflam dolo hatása érdekek meg hogy ért e valaki ehhez hogy esetleg a, fejbőr érzékenység, fájdalomra is tud hatni?
Köszönöm

válasza:Cataflam:
Gyakori mellékhatások:
Fejfájás
Hányinger, hányás, hasmenés, hasi fájdalom, emésztési zavarok, szélgörcs
Nagy mennyiségű vizelet ürítése
Szédülés, forgó jellegű szédülés (vertigo)
Bőrkiütés
Aluszékonyság
Ritka mellékhatások:
Érzékenység, allergiás reakciók (beleértve a vizenyőt is)
Gyomor- vagy bélrendszeri vérzés (gyakran látható a székletben vagy vérhányás formájában), gyomorfekély
Asztmás roham, légszomj
Látászavarok, kettős látás
Központi idegrendszeri mellékhatások (pl. aluszékonyság, fejfájás, szédülés)
Akut veseelégtelenség
Nagyon ritka mellékhatások:
Látászavar, Szédülés, Fejfájás, Aluszékonyság, Súlyos bőrreakciók, Súlyos allergiás reakciók.
Fontos: A mellékhatások megjelenése esetén kérjen orvosi segítséget! Amennyiben a Cataflam Dolo szedése közben tapasztal nemkívánatos tüneteket, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét.

válasza:Akkor ez mi?
"Amennyiben a Cataflam Dolo szedése közben tapasztal nemkívánatos tüneteket, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét."
Az orvos is csak azt tudja, ami a gyógyszer csomagolásában van benne. Mit gondolsz, honnan szedik ezeket a mellékhatásokat? Hát onnan, hogy orvosok jelentették plusszban, amit a gyógyszer tesztelésénel még nem tudtak. Azaz az orvosok észleléseivel bövitik a listát. Jelenleg ezeket a mellékhatásokat ismerik.

válasza:

válasza:Ok. Bocs. A fejbőröm nem a cataflamtól lett irritált.
Előtte lett az.
De közben a torkom is fáj és hőemelkedésem is volt.
A belső betegségre értettem hogy az irritált fejbőrt az is fokozhatja és ha igen akkor a cataflam azon is, segít vagy sem.
Egyébként jobb lett.
Nem kellett allegra

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!