Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Lehetséges hogy a vesém...

Lehetséges hogy a vesém görcsöl? (kép lent)

Figyelt kérdés

Ott görcsöl enyhén ahol a képen mutatva van, csak nekem mind a két oldalt. [link]

Reggel kezdődnek a görcsök és ott hátul két oldalt valamint a hasam is görcsöl, és még a combba is kisugárzik. Voltam házi orvosnál a vizeletem negatív, elküldött vérvételre ott is minden rendben, szerinte nincs vesekövem, egyszóval nem tudja mi lehet bajom. Nődokinál voltam ott is minden rendebe. Hasi uhra kell mennem, de 1 hónap múlva lesz csak időpont...addig meg nem érdekli az orvosokat mi lesz veled.... Szerintetek ez vese lesz? vagy valami gyomor baj? étvágyam van, hányingerem nincs, csak állandó szélgörcsök, ma reggel legfőképp csak két oldalt hátul. Nem elviselhetetlen, de azért hosszú távon elég kellemetlen, főleg hogy így járok dolgozni...

2013. okt. 17. 10:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
tegnap voltam a dokinál aki megnézte a vizeletem és azt mondta hogy nagyon minimális baktérium van benne nyomokban... így mondta egy +-os. ezt kaptam rá: [link] de semmi változás, mert valójában a vizelés nem fáj, nem ég nem csíp...hasi görcs és két oldali derék görcs megvan továbbra is pedig vettem be no-spát...
2013. okt. 17. 11:32
 12/12 Pista1979 ***** válasza:
Na kiderűlt a probléma forrása... ?Most éppen én is ilyen gondokkal kűzdök,csak nálam van 3 gerincsérv.
2016. júl. 9. 15:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!