Mit vállalok azzal, ha egy kezdő SM beteggel lépek párkapcsolatba?
Figyelt kérdés
Mik az életkilátások, több lesz -e a bánatom, mint az örömöm? Lehet, hogy nem tudom végigcsinálni vele?2016. jún. 30. 17:39
2/6 A kérdező kommentje:
Sklerozis Multiplex (50 körüliek vagyunk)
2016. jún. 30. 18:00
3/6 anonim válasza:
Szerintem ez a betegség súlyosságától függ. Meg a párod személyiségétől. Én találkoztam már pár sm beteggel és az egyik 20+ éves volt. Nagyon rossz állapotban volt már akkor, viszont nem adta fel, élt mind minden korabeli.
Aztán van egy 50-es beteg a környezetben. Kevésszer találkoztam vele, de nem is tudtam róla, hogy beteg. Ő is éli az életét. Bulizik, nyaralgat a családdal. És van egy 75 éves, aki sajnos most haldoklik. Nem tudom milyen életet élt. Szerintem nem nagyon vigyázott magára. Ha mondhatok ilyet, 75 évet élni nem olyan rossz.
4/6 anonim válasza:
ennek tényleg nagyon sokféle formája van. a prognózis függ a típustól
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
2016. júl. 1. 01:48
6/6 A kérdező kommentje:
#3 -nak : Még nem a párom, de szerintem lesz.....
2016. júl. 1. 01:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!