Mennyi nikotin van a Heets dohánytöltetekben?
Figyelt kérdés
Azt hallottam, hogy mindegyiknek ugyanannyi a nikotintartalma, csak az aromák miatt érezzük erősebbnek/gyengébbnek. De mégis mennyi nikotint tartalmaznak?2023. jún. 18. 17:15
1/2 anonim 

válasza:

válasza:0,5 mg, de ezt kb 3 másodperc alatt ki tudod keresni
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ.
Kerestem, de több oldalon több információt találtam :)
2023. jún. 18. 18:32
Kapcsolódó kérdések:
Miért esett ma ennyire jól a cigi?
3 éve szoktam le a normál cigarettáról, azóta csak Heets-et szívok (abból sem sokat, de napi 5-6 szálat igen). Azután többször volt, hogy vendégségben kínáltak, és el is fogadtam 1-1 szálat, de soha nem esett jól, mindig éreztem azt az idegen bűzt, amit egy kisgyerek...
Nikotin mentes e cigit szívok másfél éve. És csak 1 napot bírok ki, hogy ne szívjam ,de azt az egy napot idegesség nélkül kibírom, viszont másnap már...
Hogyhogy egy napot kibírok? Aki függő egyet se bír ki úgy tudom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!