Hogyan tudnám a barátomat leszoktatni a helbárlól? :o
Elso valaszolo:Erosen ezen goneolkodom en is..Mert nekem is apum alkesz es tudom anyum min ment at es reszben ezert akarom leszoktatni!
Masodik valaszolo:Ezt ki kerem magamnak NEM miattam van!A szakitas miatta volt es o tette meg!O csalt meg es o szakitott!Szoval nem en vagyok a hibas..maganak csinalta!Es azert kezdezz el szivni 1.Mert a kiscsaj is szivott 2.Buntudata volt es ebbe menekult..es mar nem tudja letenni..Szo Nem en vagyok a hibas..!!!
ne hallgass a másodikra ez egy baromság. Már hogy lehetnél ilyenben hibás??? Ki mondta neki h kezdjen el szivni, mégha miattad is csinálta volna. Az ö teste az ö élete az ö hülyesége. Ezt nem lehet másra fogni!
Ez kb olyan lenen mintha ütne verne, te elhagynád és miattad öngyilkos lesz. Az is a te hibád lenne? na nemár....
Mindenki a saját életéért felelős, senkinek sem kötelezö bekattanni és bosszubol legyilkolni egy falut,ugy hogy közben ujjal mutogat hogy "miatta"
koszonom ezt en is igy latom hogy nem az en hibam..De belegondolva masrafogni mindig egyszerubb...Amugy meg sose mondta hogy en lennek az oka vagy ilyenek szo..Nemigazan hibaztatom magam..!Max annyiba hogy hulye vagyok es turok es ezt o is tudja hogy szeretem annyira hogy ne hagydjam ott...De igazabol mar nagyon vekony jegen all..szo nem tudom mi lesz..://
Mert ara fogja hogy azert nem megy elvonora mert hogy belehalna 3honapba hogy nem lathat erre nekem annyi volt hogy:hogy ha igy folytatod igy hogy kinz vagy is el fogsz veszteni..!
Szia! A második válaszoló voltam.
Bocsánatot kérek. Nem tudtam, hogy ez a szitu. Azt hittem te hagytad el őt. Így valóban nem te vagy a hibás.
Azért írtam, mert velem megtörtént, hogy teljesen ok nélkül elhagyott a barátnőm, és mivel korábban ilyen jellegű problémáim voltak visszaestem és ebbe menekültem bele (nem herbálba, hanem más kábítószerekbe, de a lényeg ugyanaz). Aki nem volt még kábítószerfüggő az nem is értheti meg ezt a menekülési metódust. Ha valaki egyszer már belekóstolt a dologba, nagyon könnyen visszacsúszik, ha (látszólag) megoldhatatlan problémával találja szembe magát.
igen ez csak kifogás, jol látod. ne dölj be neki és annak se ha igérgetni kezd ha esetleg otthagynád.
kedves második értem a problémádat de ebben az esetben sincs jogod másra mutogatni. a visszaesés ugyanugy a TE döntésed, ha függö vagy/voltál,ugyanugy lesz mindig kifogásod. : most a szar munkám miatt most mert elhagytak most mert meghalt az anyám stb stb stb... mindig fogsz találni okot arra hogy visszaess lés mindig tudsz majd mutogatni másokra. Holott ha elég erös lennél nem esnél vissza.Vagy segitséget kérnél mittomén az anonimoknál hogy ök támogassanak és erösitsenek.
nem cseszegetésböl mondom,csak hogy megértsd a lényeget.
mondok egy példát.
sok nöt ver a férje, vagy lelki terrorban tartanak. mi a szitu?" a férjem igy meg ugy már egy roncs vagyok, elegem van. "
nem a férj a hibás. a nő, mert hagyja. mert még mindig mellette van,mert még mindig szenved vele.
MINDIG te vagy a hibás.Te vagy a sorsod kovács, te döntöd el milyen életet élsz.
nem foghatod a mekire hogy belehalsz a müanyag kajába, hisz te döntöttél ugy hogy azt eszed. érted?
egyébként 10+ éve marihuána fogyasztónak tartom magam, szinte ez a vallásom:)
de volt dolgom herbállal is, és amiatt a szenny miatt a hadak útját megjártam.
a kérdésedben herbált írsz, de a leírásban füvet...
teljesen különbözõ anyagok, teljesen különbözõ függõséget okoznak, nehéz lenne válaszolni, ha nem tudom biztosan melyik drogról kell beszélnem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!