Fél éve nem cigiztem, de nem is voltam rászokva soha. Most egy könyv hatására nagyon megkívántam. Abból ugye nem lesz semmi gáz, ha fél év után elszívok egyet? Ugye ez, hogy megkívántam, nem a rászokásnak a jele?
Figyelt kérdés
2014. máj. 13. 20:21
1/2 anonim válasza:
Szerintem inkább próbáld elterelni a gondolataidat, mert nagyon könnyű visszaszokni.
2/2 anonim válasza:
Hát nem tudom,én bevallom őszintén eddig csak buliban dohányoztam,de szombaton szer napom volt és vettem egy dobozzal akkor csak 2 szálat szívtam,ma is egyet..nem tudom..ha megigéred magadnak hogy nem akkor egytől nem fogsz;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!