A cigitől hány napig köhöghetek?
Figyelt kérdés
Múlt héten elszívtam egy cigit (kipróbálni hogy milyen) majd másnap egy felet elszívtam de tudtam hogy nem szabad ezért befejeztem (betegségem miatt is tudom hogy nem szabad és ha azt mondom hogy nem szokok rá és nem gyújtok rá akkor én azt be is tudom fejezni).És az utáni való napon pedig annyira elkezdtem köhögni mintha valamire "allergiás lennék" annyira elkezdtem köhögni.És ez tegnap előtt fejeződött be majdnem egy héten át.Ez a cigitől volt hogy tisztulok? Válaszokat előre is köszönöm. 14f :D2016. jún. 20. 11:31
2/2 anonim válasza:
Ez egyénfüggő, mert én 14 évesen próbáltam ki, és akkor, elsőre sem köhögtem, és azóta se, pedig már sűrűbben szoktam szívni.
Szerintem változó mindenkinél. :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!