Cigi töltősök! Milyen dohány és hüvely kombót ajánlotok?

válasza:Primus Multifilter - Piros Marlboro dohány (ez ilyen 0.6-0.7es nikotintartalmú cigi)
Primus Multifilter - Arany Marlboro dohány
(Kb 0.5ös nikotintartalmú cigi)
Piros Marlboro hüvely - Piros West, Piros Symphonia dohány (ez kb 0.7-0.8 nikotinos cigi)
Ezek a kombinációk nekem bejönnek, nagyon jók :)
Megj.: aki tud csinálni ezeknél erősebb cigit az írja meg priviben nekem, hogy milyen dohány, hüvellyel csinálja 😁😀 :)

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pénzügyi okok miatt arra gondoltam hogy sodornám a cigit, viszont lenne pár kérdésem:milyen felszerelés kell hozzá, akárhol ellehet-e készíteni, és mennyire lehez titokban tartani?
Eddig próbáltam a piros marlboro hüvelyt, piros west dohánnyal, symphonia dohánnyal, de kb 0.7es nikotin tartalmú lett, ami nekem kevés. Volt még primus multifilter hüvely, piros marlboro dohánnyal, de az is gyenge. Milyen hüvely/dohány kombinációt használjak, hogy kb 10es nikotin tartalmút töltsek?
Eddig vettem a cigarettát, viszont eléggé sokallom főleg hogy napi 1 doboz el is szokott menni, így arra gondoltam hogy elkezdem tölteni, viszont ötletem sincs milyen dohányt vegyek. Eddig igazából mindenfélét szívtam, felváltva kék szofi, silver benson, néha bordó...
Eddig primus multifilter hüvelyben szívtam arany marlboro dohányt. Ez nekem egy kicsit gyenge, jó lenne valami erősebb dohány vagy más hüvely. Köszönöm előre is a válaszokat :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!