Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Mi az a tubák? Hogy kell szívni?

Mi az a tubák? Hogy kell szívni?

Figyelt kérdés
amugy ilyet vettem [link]
2010. júl. 6. 18:24
 1/7 A kérdező kommentje:
Jah és hatásai meg h mire jó (Dohányzom)
2010. júl. 6. 18:29
 2/7 anonim ***** válasza:
51%

Helló!

A tubák vagy más néven tabak,finom liszt minőségűvé porrá őrölt dohány.Igazából úgy kell szívni mint ahogy a filmekben a kokót szokták egy csíkot odaformálsz az asztalra fogsz egy papírpénzt összetekered és az így keletkezett csővel felszippantod az orrodba(persze közben a másik orrlyukadat befogod).De lehet úgy is hogy csak simán kiöntesz egy kicsit odarakod az orrod és szívsz egy nagyot.Én egyszer szívtam,mentolosat igazából mart mint állat és tüsszögtem tőle,de vicces volt,olyan jó mentolos volt.

2010. júl. 6. 19:00
 3/7 anonim ***** válasza:
74%
szija. a tubák nem más mint dohány.én mentolosat szivtam. hatása nagyon nincs. a nyálkahártyát szétcseszi :D. a mentolos meg jó orrdugulásra :D utána lehet h tüsszögni fogsz:D de az nem baj. amúgymeg mi a körmünkre szoktuk rakni :D nem jó semmire, pedig dohánynak számit, de nem csillapitja a nikotinvágyat xd
2010. júl. 6. 22:30
 4/7 anonim ***** válasza:
74%
ja és nem tudom, de amit én szivtam az nem volt lisztszerü :D de nem olyan volt mint a rendes dohány... na mind1 fel lehet azért szivni :D és nemrossz :P:D
2010. júl. 6. 22:32
 5/7 anonim ***** válasza:

[link]

Leginkább sehogy.

2010. júl. 7. 17:23
 6/7 anonim ***** válasza:
65%
Ne halgass a marhákra, semmi bajod nem lessz tőle. Én is olyat vettem mint te, ezt lehet keverni is. (Fogsz egy teafiltert..lehetőleg márkásat...kiszeded belőle a "cuccot" hozzákevered. Nekem sikerült kellemes eper-mentol illatot elérni vele.) Nem kell csíkokat szívni, és menőzni sem vele. egy borsószemnyit kicsapatsz a kézfejedre és felszívod. ennyi. :)
2010. júl. 9. 17:41
 7/7 anonim ***** válasza:
73%
én szivtam már mentholosat meg málnásat. Egyszer egy ismerősömmel kipróbáltuk,hogy beletöltjük a málnásat a cigibe,nagyon király volt,mintha málnaítesítésű lett volna a cigi :D
2010. júl. 10. 18:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!