Vízhólyag ellen mit tehetek?
Sokat evezek nap mint nap és az evező lapát minden nap ujabb és ujabb hatalmas vizhólyagokat produkál,és ez igy megy minden nap és a fájdalom elviselhetetlen,ha bekötöm evezni nemtudok.akkor mit tehetnék?
házi gyógymód? vagy esetleg más?
köszönöm

válasza:

válasza:- tű, cérna keresztül a hólyagon (kiszivárog a leve)
- kesztyűs kézzel kapaszkodj a motorcsónakban

válasza:ha kiszúrod sokkal jobban fog fájni...ha lehet pihentesd a kezed amíg elmúlik...próbáld másképp fogni az evezőt mert az elsőnek igaza van...én is evezek tavaly nyár óta és mikor én kezdtem akkor bőrkeményedés lett a kezemen és nem víz hólyag bár lehet a te bőröd érzékenyebb vagy nem tudom...
egyébként szerintem nem tudsz mit tenni ellene.

válasza:

válasza:Egyébként ki kell szúrni és kiengedni belőle a folyadékot, attól nem jobban fáj, hanem kevésbé.
Kapcsolódó kérdések:
A patikaoldal szerint: ("Ez a [betegség]? azért alakul ki, mert a vizelet nem ürül a veséből a húgyhólyagba, s emiatt kitágulnak a vesekehyhek és a [vesemedence]?. Ilyen tágulatot idéz elő a húgyvezeték rosszindulatú daganata vagy vesekő miatti elzáródása,...
Edzésen eltört vagy megrepedt a nagylábújjam és nincs TBm 2 éve nem dolgozok és nem fizettem azt a havi 4500ft os csekkel ami ilyen esetekre van. Én saram ... 22 éves vagyok akkor most ha elmegyek gipszeltetni és röntgeneztettni akkor mennyibe kerülhet és mire számitsak?
ekkor, előző alkalommal a háziorvos írt ki, erős antibiotikummal. Holnap megint gégész mert megint fáj. De már előre félek. Akkor se látszódott a gégémen, hanem a vérképem volt rettentő rossz.
Tegnap, délután egy darázs megcsípte a mellem (elég furcsán hangzik, de berepült a pólómba). Tegnap még csak bevörösödött és a bőröm felforrósodott. Mára már a fél mellem bedagadt és nagyon bevörösödött, bekentem már sanactiv krémmel, ittam 3 calmuscot. Nem vagyok...
Szociális gondozó és ápolóként dolgozok évek óta. Állandó ellátotti körrel rendelkezem. Munkámat szerettem egészen, 1,5 évvel ezelöttig. Amikor is a fönökség utasított, hogy egyik kollegámtól vegyek át egy családot. ( Akkor még nem tudtam a kollegám idegösszeomlást...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!