Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Magasan alvók, ti milyen...

Magasan alvók, ti milyen párnát használtok?

Figyelt kérdés
Nekem az a gondom, hogy akármilyen párnán alszok mindig kicsúszik a fejem alól a töltet és forgatnom kell a párnát éjszaka. Vadi új magas töltetű párnával is ez van. Memóriahabosat kéne inkább vennem? Ti milyen párnán alszotok?

2020. jún. 10. 14:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem kapsz nincs mese, tömsz magadnak egy jó keményet, mint én.
2020. jún. 10. 14:28
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

Én több éve tönkölyhéj párnát használok sosem csúszik ki a fejem alól és azóta a nyakam sem fáj mióta ezt a párnát használom és különböző méretekben kapható kisebb, nagyobb. Csatolok egy linket ha esetleg érdekel én enélkül már nem tudnék aludni :)

[link]

2020. jún. 10. 14:50
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem memóriahabos van, ez nem csúszik el, nagyon szeretem, Karácsonyra kaptam és azóta soha nem fáj reggel a nyakam, mint előtte.
2020. jún. 10. 14:51
 4/14 A kérdező kommentje:

És használtok kis és nagypárnát is egyszerre? Vagy csak egyetlen párnán alszotok?

2-es: ilyen tönkönypárnánk van itthon de én sajnos megőrülök a zsizsegéstől ahogy mozgolódnak a szemek.

2020. jún. 10. 14:57
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Én használok nagyot is meg kicsit is :)
2020. jún. 10. 14:58
 6/14 A kérdező kommentje:
5-ös: te most a tönkölyös vagy a memóriahabos vagy? :D
2020. jún. 10. 15:10
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Nekem van egy egyszeru kis nyomi nagy parnam, es arra teszem ra a kis Wellpur parnamat. Nekem nagyon bevalt ez a memoriahabos kisparna, de nem a hullamos verzioja, hanem a rendes. Ahogy nezem a Jysk weboldalat, a Wellpur Etne lehet az amilyen nekem van, most 12ezer forint, en asszem anno 7ezerert vettem.
2020. jún. 10. 15:39
 8/14 A kérdező kommentje:
Köszi akkor ezt így kipróbálom.
2020. jún. 10. 16:10
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
3-as vagyok, mióta memóriahabos párnám van. azóta nem használom a nagypárnát, mert ez elég magas és nem kell alá másik párna.
2020. jún. 11. 08:42
 10/14 A kérdező kommentje:
9-es: Megkérdezhetem pontosan milyen márka és típus a párna?
2020. jún. 11. 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Ti használtok nedves toalettpapírt?

Én eddig nem használtam, mert úgy voltam vele, minek, rendesen meg szoktam törölni magamat, felesleges. Hát most kipróbáltam nagydolog után, és elképedtem, hogy hiába töröltem meg magamat száraz WC papírral tudtommal elég alaposan, még így is hátramaradt anyag. :S Ha...

Milyen pulzusmérő pántot használtok HRV méréshez?

Nekem egy egyszerű decatlonos van, de az nem méri, amúgy ELITE HRV aplikációt töltöttem le, vajon ott lehet a baj? Lehetőleg saját tapasztalattal rendelkezők válaszát kérném, Előre is köszönöm a hasznos válaszokat

Problémás bőrű lányok, milyen hidratálót használtok?

Elég problémás az arcom,szinte mindentől kiomlok... aránylag hamar lekezelem ezeket a pattikat ( pár perc szoli,kamillázás, arctisztító, bőrradír) viszont ezek nagyon szárítják is a borom . Garniernek használtam pár fele krémét, de semmi hatas . A legtöbb krém meg...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!