Magasan alvók, ti milyen párnát használtok?

válasza:

válasza:Én több éve tönkölyhéj párnát használok sosem csúszik ki a fejem alól és azóta a nyakam sem fáj mióta ezt a párnát használom és különböző méretekben kapható kisebb, nagyobb. Csatolok egy linket ha esetleg érdekel én enélkül már nem tudnék aludni :)

válasza:És használtok kis és nagypárnát is egyszerre? Vagy csak egyetlen párnán alszotok?
2-es: ilyen tönkönypárnánk van itthon de én sajnos megőrülök a zsizsegéstől ahogy mozgolódnak a szemek.

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én eddig nem használtam, mert úgy voltam vele, minek, rendesen meg szoktam törölni magamat, felesleges. Hát most kipróbáltam nagydolog után, és elképedtem, hogy hiába töröltem meg magamat száraz WC papírral tudtommal elég alaposan, még így is hátramaradt anyag. :S Ha...
Nekem egy egyszerű decatlonos van, de az nem méri, amúgy ELITE HRV aplikációt töltöttem le, vajon ott lehet a baj? Lehetőleg saját tapasztalattal rendelkezők válaszát kérném, Előre is köszönöm a hasznos válaszokat
Elég problémás az arcom,szinte mindentől kiomlok... aránylag hamar lekezelem ezeket a pattikat ( pár perc szoli,kamillázás, arctisztító, bőrradír) viszont ezek nagyon szárítják is a borom . Garniernek használtam pár fele krémét, de semmi hatas . A legtöbb krém meg...
Hol vásároltok?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!