Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért köhögök leégett trafó...

Miért köhögök leégett trafó szagút?

Figyelt kérdés
2020. nov. 28. 18:53
 1/5 anonim ***** válasza:
78%
mert dohányzol
2020. nov. 28. 18:58
 2/5 A kérdező kommentje:
Hát pont nem, és senki körülöttem soha.
2020. nov. 28. 19:08
 3/5 anonim ***** válasza:
51%
Megszállotság.
2020. nov. 28. 20:49
 4/5 A kérdező kommentje:
Oké maci, és ki? Kirchhoff szelleme?
2020. nov. 28. 20:55
 5/5 anonim ***** válasza:
51%
A Sátán.
2020. nov. 28. 21:49

További kérdések:

Van itt még valaki rajtam kívül aki erős pozitív érzelem hatására tüsszent egyet?

Utána néztem ez egy ritkább dolog, pár 100 emberből csak 1-nél fordul elő. Ugyanúgy kell elképzelni ahogy a szomorúság beindítja a könnycsatornát és arc izmokat, csak itt a pozitív érzelmek váltják ki nálam a tüsszentést.

Milyennek számítanak ezek a laborértékek?

Vörösvérsejt süllyedés 1 mm/h Fehérvérsejtszám 4.45 G/l Vörösvérsejtszám 5.74 T/l Hemoglobin 172.5 g/l Hematokrit 52.8 % Vas 18.00 Vizelet fajsúly 1015 Ph 6.0 EGFR-EPI >90 ml/perc/1,73m2 Minden negatív LDL koleszterin: 2.18 HDL 1.43 Triglicerid...

Hogyan lehetséges MR.re időpontot kérni eszt.n?

Nincs beutalóm ugye. Csupán vizsgálatkérő lap.

Mehetek-e más megyébe pl. kardiológiai szakrendelésre?

Nyilván kérek időpontot a háziorvostól beutalót.

Belekaptam az anyajegyembe és leesett, kell aggódnom?

Egy pár napja olyan volt mintha lenne egy pattanás az anyajegyem alatt. Kicsit megnyomkodtam, aztán bepirosodott de nem foglalkoztam vele. Ma belekaptam véletlenül, leesett és most vérzik a helye. Olyan mintha már nem lenne ott, a lejött részt beleraktam egy...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!