Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mehetek-e más megyébe pl....

Mehetek-e más megyébe pl. kardiológiai szakrendelésre? Nyilván kérek időpontot a háziorvostól beutalót.

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 17:22
 1/3 anonim ***** válasza:
Igen
tegnapelőtt 17:30
 2/3 anonim válasza:
39%
Ha neten foglalsz időpontot, akkor igen.
tegnapelőtt 17:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Igen.
tegnapelőtt 19:41

Kapcsolódó kérdések:

200 fölé kiugráló vérnyomásokkal háziorvos szerint nem szükséges kardiológiára menni, igaza van?

Hónapok óta van gond a vérnyomásommal, azonban kb 1 hónapja gyakran kiugrálgat 200 fölé. Voltam vele sürgősségin és ügyeleten is párszor. Az elmúlt 1 hétben folyamatosan egész nap 160as, és a tegnapi napon megint sürgősségin voltam, mert hirtelen ütésszerű fejfájásom...

Ez még létezik: Szent Rókus kórház - Gyermekkardiológiai Szakrendelés?

Cím: Gyulai Pál utca 2-4 1085 Budapest Tel.: 235-6578 Kaptam ide beutalót a csecsemőmmel,de ezt az elérhetőséget az internet sötét bugyraiban találtam. Amúgy Semmelweis Egyetem jön be szent Rókus kórház keresesre,es nincs almenüben gyermek kardiológiai ellátás.

A SE Klinika kardiológiai szakrendeléséről milyen tapasztalataitok vannak?

+ esetleg kihez érdemes bejelentkezni, aki nagyon lelkiismeretes? (és esetleg kihez garantáltan nem?) privátban is megköszönöm az infót, ha nem akarja vki kiírni ide

Néhány éve rendszeresen kerékpározom (1 héten kb 8 órát tesz ki az edzés) 16 éves vagyok. Sportorvosnál/kardiológusnál még nem voltam, de ezzel...

Az lenne a kérdésem, hogy háziorvostól kaphatok ezzel az indokkal beutalót a megfelelő szakrendelésre?

Dr. Udvardi Erzsébet (Bakonysárkány) kardiológus magán szakrendelésén milyen árban dolgozik?

Sajnos holnapot nem találtam. Telefonon kellemetlennek érezném ezt megkérdezni.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!