Mehetek-e más megyébe pl. kardiológiai szakrendelésre? Nyilván kérek időpontot a háziorvostól beutalót.
Kapcsolódó kérdések:
Hónapok óta van gond a vérnyomásommal, azonban kb 1 hónapja gyakran kiugrálgat 200 fölé. Voltam vele sürgősségin és ügyeleten is párszor. Az elmúlt 1 hétben folyamatosan egész nap 160as, és a tegnapi napon megint sürgősségin voltam, mert hirtelen ütésszerű fejfájásom...
Cím: Gyulai Pál utca 2-4 1085 Budapest Tel.: 235-6578 Kaptam ide beutalót a csecsemőmmel,de ezt az elérhetőséget az internet sötét bugyraiban találtam. Amúgy Semmelweis Egyetem jön be szent Rókus kórház keresesre,es nincs almenüben gyermek kardiológiai ellátás.
Mert ami meg volt adva telefonszám azon mindig foglaltat jelez.
+ esetleg kihez érdemes bejelentkezni, aki nagyon lelkiismeretes? (és esetleg kihez garantáltan nem?) privátban is megköszönöm az infót, ha nem akarja vki kiírni ide
Az lenne a kérdésem, hogy háziorvostól kaphatok ezzel az indokkal beutalót a megfelelő szakrendelésre?
Sajnos holnapot nem találtam. Telefonon kellemetlennek érezném ezt megkérdezni.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!