Csuklás ellen milyen gyógyszerek vannak ?

válasza:

válasza:

válasza:A szorongás más tészta
A csuklásra: húzd le a szemhéjad, nyomd meg az orrod hegyét és húzd meg a fülcimpád. Lehet, ez kissé abszurdnak tűnik, de gondolom, a szokott dolgokat ismered...
Kapcsolódó kérdések:
Azt olvastam, hogy májproblémával nem szedhetek szájon át tablettát, igy külső alkalmazásra keresek gyógyszert, ecsetelő, lakk stb. Van valakinek tapasztalata ilyennel? Mi vált be nektek?
Már több mindent próbáltunk, orvosoktól is kértünk tanácsokat, de egyik sem vált be. Előre is köszi a véleményeket / tanácsokat.
Mi vált be leginkább ami nem gyógyszeres kezelés vol? 22/L
Itt az ősz, jönnek hidegek. Előre megakarom előzni betegségeket. Így aztán elkezdtem nézni a interneten torokfájás,nátha,köhögésre milyen természetes gyógynövényes gyógyszereket vannak. Annyi fajta van hogy nem tudom melyiket kéne megvennem. Itt megszeretném kérdezni....
Főleg a memóriaromlás érdekelne. B vitamin komplex segítene?
Szeretném megelőzni hogy kiújuljon. 2x jelentkezett másodszorra hamar elmúlt.Most szedek grapefruit mag cseppeket 2 napja de gondolom vannak rá másfajta gyógyszerek is.?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!