Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Csuklás ellen milyen gyógyszer...

Csuklás ellen milyen gyógyszerek vannak ?

Figyelt kérdés
2 napja tart mar elégé zavaró próbáltam minden hazi praktikát

2021. júl. 15. 16:33
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Haloperidol. De azt vény nélkül nem kapsz,pszichiater írhatja fel. Sajnos egyebet nem tudok,de ha 2 napja folyamatos,lehet felhívnàm a háziorvost.
2021. júl. 15. 16:41
 2/6 A kérdező kommentje:
4 mg rivo után kezdododt az egész
2021. júl. 15. 16:45
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy kannál cimtrom lé és elmúlik. Kiskoromban mindig ezt csinálták nekem.
2021. júl. 15. 16:46
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Amúgy miért bettél be rivot?
2021. júl. 15. 16:46
 5/6 A kérdező kommentje:
Szorongásra
2021. júl. 15. 16:47
 6/6 anonim ***** válasza:
88%

A szorongás más tészta

A csuklásra: húzd le a szemhéjad, nyomd meg az orrod hegyét és húzd meg a fülcimpád. Lehet, ez kissé abszurdnak tűnik, de gondolom, a szokott dolgokat ismered...

2021. júl. 15. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Körömgomba ellen bevált gyógyszerek?

Azt olvastam, hogy májproblémával nem szedhetek szájon át tablettát, igy külső alkalmazásra keresek gyógyszert, ecsetelő, lakk stb. Van valakinek tapasztalata ilyennel? Mi vált be nektek?

Tudnátok mondani gyógyszereket / vitaminokat, amik csontritkulás ellen hatásosak, és esetleg vesebetegeknek is megfelelnek?

Már több mindent próbáltunk, orvosoktól is kértünk tanácsokat, de egyik sem vált be. Előre is köszi a véleményeket / tanácsokat.

Ti hogyan nyugtatjátok magatokat, milyen módszereitek vannak stressz ellen?

Mi vált be leginkább ami nem gyógyszeres kezelés vol? 22/L

Tudtok ajánlani bevált torokfájás, nátha, köhögés ellen természetes gyógynövényes gyógyszereket?

Itt az ősz, jönnek hidegek. Előre megakarom előzni betegségeket. Így aztán elkezdtem nézni a interneten torokfájás,nátha,köhögésre milyen természetes gyógynövényes gyógyszereket vannak. Annyi fajta van hogy nem tudom melyiket kéne megvennem. Itt megszeretném kérdezni....

Öregkori butulás, emlékezetromlás ellen milyen gyógyszereket/vitaminokat érdemes szedni?

Főleg a memóriaromlás érdekelne. B vitamin komplex segítene?

Herpesz vírus ellen milyen gyógyszerek léteznek? Felirathatom nőgyógyásszal is vagy nemi beteg gondozóba szokták?

Szeretném megelőzni hogy kiújuljon. 2x jelentkezett másodszorra hamar elmúlt.Most szedek grapefruit mag cseppeket 2 napja de gondolom vannak rá másfajta gyógyszerek is.?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!