Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha valakinek van rengeteg...

Ha valakinek van rengeteg pénze, nem kell dolgoznia, elszánt és kirartó, akkor meg tudja hosszabbítania az életét különféle módszerekkel?

Figyelt kérdés
Megnéztem a Bryan Johnson:Az ember aki örökké akar élni című Netflixes dokumentum filmet. Az adta az apropót a kérdés kiírásához. Ti mit gondoltok, a filmről, vagy erről a dologról, hogy több milliót arra költ, ( plazma, gén terápia, orvosi felügyelet, napi 100 tabletta, vegánság, rendszeres sport) hogy megőrizze, vagy megfiatalítsa a szervezetét, és ha nem is örökké, de akár 120 évig éljen.

2025. jan. 3. 11:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Biztos megoldható, de nincs sok értelme. Nézd meg az öregeket: nem azért magányosak, mert nem voltak barátaik, rokonaik, hanem azért, mert kihaltak mellőlük, ök meg megmaradtak. A fiataloknak pedig az öreg nem társaság, legfeljebb rövid időre. A folyamatosan változó világban nem találják már azt, amit valaha szerettek, egyre idegenebb közeg veszi körül őket. Hát ebben nem nagy élmény 120 évig élni.
2025. jan. 3. 11:34
 2/4 anonim ***** válasza:
Azért az mennyire nyomasztó, hogy mondjuk te élsz 120 évig, és 110 évesen azt látod, hogy a 80-90 éves gyermeked már nem él, az unokád is már közeleg a nyugdíjas kor felé, a dédjeid 30-40 között vannak és már az ükunokáid érettségiznek, akik kvázi nem is ismernek és két egészen más életet éltek éltetek.
2025. jan. 3. 12:40
 3/4 anonim ***** válasza:
31%
Attól tartok, hogy némileg tévúton jársz. Az örömet okozó alkotó munka hosszabbítja meg az életet és nem a munkátlanság, tétlenség és a szellemi tunyaság.
2025. jan. 3. 16:05
 4/4 A kérdező kommentje:
#3 Ki jár tévúton? Én nem állítottam semmit, csak egy kérdést írtam ki. Ja és ne csak a kérdést olvasd el, hanem a magyarázatot is a kérdéshez.
2025. jan. 16. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Jézus mentális betegségét minek nevezik? egyrészt feláldozta az életét egy olyan szeméért amit ő talált ki hogy megkell váltani az emberiséget....

Ez nekem sok, kitalálta hogy az Atyának a fia sőt egyenlővé tette magát Istennel ami megint csak kérdéses hogy létezik. Ilyenket bessélt én vagyok az élet, a feltámadás aki hisz bennem örökké él meg hasonlo,

Az alábbi mondatok milyen szintagmákból áll és azt hogyan írom le?

A rajongó fiatalember átszellemülten és elragadottan bámulta az égi jelenést. A szép de makacs királylàny nehezen választott férjet az elszánt és törekvő kérők között.

Ha valaki eléggé elszánt és van üzleti érzéke, akkor pár év alatt be tud indítani egy saját vállalkozást úgy hogy az meg is érje?

Ha valaki nagyon ért mind az üzleti mind a marketing részéhez, rövid időn belül fel tud futtatni egy vállalkozást?

Mit tegyek ilyenkor, hogy lehetek elszánt?

Lesz decemberben egy nagyon fontos vizsgám...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!