Azi Sandoz 3db-os antibiotikum beszedése után hasi szúró fájdalom normális?
Sziasztok!
Nőgyógyászati probléma miatt írta fel a nőgyógyászom nekem és a férjemnek ezt a gyógyszert (adagolása 1x2) Nekem estére iszonyatosan szúrt, fájt a hasam, minden bajom volt! Szinte semmit sem aludtam. Ma napközben mondhatni úgy érzem, hogy megmaradok. Nyílván ettem mielőtt beszedtem a gyógyszert. Más is tapasztalta ez esetleg? Vagy csak én vagyok ilyen gyengusz? Férjemnek semmi baja nem volt. Életemben előszőr kaptam ezt a gyógyszert.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Fel van dagadva az arcom, a fogam miatt. Amit gyökérkezelt, és írt rá antibiotikumot a fogorvos. Az lenne a kérdésem hogy előtte tejterméket és koffeint nem szabadna rá enni/inni mert elveszti "hatását"?! Mert én olvastam ezt, reggel sajtot is ettem, rá 10 perc...
Streptococcusra agalactiera kaptam Ciprobay 500 mg. Beszedtem mindet, 5 napos volt a kúra, a folyásom mérséklődött, de valamennyi megmaradt. Tényleg csak később, a kúra beszedése után hat, vagy már a kúra alatt kellett volna?
még a kúra közepén vagyok, de már meggyógyultam.
Előre is köszönöm a válaszokat! :)
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!