Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Igaz, hogy a mai fiatalok...

Igaz, hogy a mai fiatalok többsége szeretné minél hosszabb életet? Akár 120 évet.

Figyelt kérdés
Azokra a fiatalokra gondolok, akik pozitív életfelfogásúak.

máj. 9. 11:34
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
74%
Saját nevemben nyilatkozva (22 év) nem nem akarok addig élni. 60-70 közt kívánok elhalálozni. Addig vagyok hajlandó élni amíg eltudom látni magam, tudok járni, nem agonizáló a fájdalom, látok, hallok, tudom tartani a székletem és a vizeletem. Nyilván nem lehet választani, de nem kívánok aggastyán kort megélni.
máj. 9. 11:39
 2/14 A kérdező kommentje:
60-70. Az nagyon kevés.
máj. 9. 11:41
 3/14 anonim ***** válasza:
68%
nekem elég 🫠
máj. 9. 11:45
 4/14 anonim ***** válasza:
72%
Hát én azt tapasztalom saját korosztályomban, hogy max ilyen 80 évig akarunk élni, nem célunk minél tovább húzni
máj. 9. 11:59
 5/14 anonim ***** válasza:
84%
Szeretek élni, de nem szeretnék 120 évig élni. Az élet nem csak móka és kacagás, vannak benne hullámvölgyek még egy pozitív ember életében is.
máj. 9. 12:23
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

Jó testi állapotban természetesen bírnám a témát!

Aki ilyen "60-70-et" ír, az csak azért van, mert még nem képes belátni, milyen gyorsan elrepül az idő.

Akinek 70 éves korában még nincs túl szar élete és szellemileg is viszonylag friss, az még minimum 10-20 évre vágyik - főleg, ha még nem sikerült jelentős nyomot hagynia a világban, de még van néhány megvalósításra váró terve.

máj. 9. 12:37
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok anyira fiatal, 40 éves vagyok, de célom leelőzni a világ legtovább élt emberét, ő 123 évig élt :D
máj. 9. 13:16
 8/14 anonim ***** válasza:
85%
40 évesen nem vagy öreg írom ezt 21 évesként kedves utolsó
máj. 9. 14:02
 9/14 anonim ***** válasza:
71%
Én szeretnék hosszú boldog életet, pozitív felfogású fiatal vagyok. Leszarom a hülyéket és csak magammal meg a szeretteimmel foglakozok, nem érdekelnek a beszólások, dumák. A célomat mindig elérem, nem foglakozok a negatív emberekkel. Ha leszólnak azért van mert irigyek és buták. OKos nő vagyok. Sokáig fogok élni, napi 1-2 cigi mellett is.
máj. 9. 14:04
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
De aranyos vagy kedves 8as :D sajnos a legtöbb fiatalnak nem ez a véleménye. De örülök, ha te így gondolod :)
máj. 9. 14:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Mai fiatalok többsége hogy ilyen gazdag?

Apukám taxisofőr és meséli az utasai 90%-ban 18-30 közötti és egész nap taxival mennek mindenfelé Budapesten. Fesztiválok szórakozóhelyek is hemzsegnek, jó kocsik stb. És megy a sírás hogy milyen szegény országban élünk. Aha.

A mai fiatalok többsége a nacionalizmus ellen is lázad a kormány miatt?

Szerintetek is a nacionalizmus ellenesség lesz a meghatározó a jövőben a kormány túlzásba vitt nemzeti színű propagandája miatt?

A mai fiatalok többsége tényleg ennyire idióta?

Vagy csak nekem nincs szerencsém normálisat találni? Youtube, utca egyre megy, 10-ből 9 ugyanolyan páva vagy r.banc. Ennyire megváltozott a világ vagy csak túlreagálom? Én sem vagyok öreg, de mintha "régen minden jobb lett volna".

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!