Igaz, hogy a mai fiatalok többsége szeretné minél hosszabb életet? Akár 120 évet.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Jó testi állapotban természetesen bírnám a témát!
Aki ilyen "60-70-et" ír, az csak azért van, mert még nem képes belátni, milyen gyorsan elrepül az idő.
Akinek 70 éves korában még nincs túl szar élete és szellemileg is viszonylag friss, az még minimum 10-20 évre vágyik - főleg, ha még nem sikerült jelentős nyomot hagynia a világban, de még van néhány megvalósításra váró terve.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Apukám taxisofőr és meséli az utasai 90%-ban 18-30 közötti és egész nap taxival mennek mindenfelé Budapesten. Fesztiválok szórakozóhelyek is hemzsegnek, jó kocsik stb. És megy a sírás hogy milyen szegény országban élünk. Aha.
Szerintetek is a nacionalizmus ellenesség lesz a meghatározó a jövőben a kormány túlzásba vitt nemzeti színű propagandája miatt?
Ezeknek a youtubereknek minden második szava valami trágárság.
Vagy csak nekem nincs szerencsém normálisat találni? Youtube, utca egyre megy, 10-ből 9 ugyanolyan páva vagy r.banc. Ennyire megváltozott a világ vagy csak túlreagálom? Én sem vagyok öreg, de mintha "régen minden jobb lett volna".
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!