Honnan tudhatom, hogy egy orvos jó vagy rossz, mielőtt elmennék hozzá? Az, hogy valakit egy betege ajánl simán lehet egy szubjektív vélemény és nem a valóság?

válasza:Sehonnan, max honnan hogyha beszélgetsz a betegeivel de mondjuk google, stb értékeléseket is lehet hamisítani satöbbi.
Az orvosi kamara nem azt nézi hogy hány beteget gyógyított meg hanem hogy a protokoll szerint jár el.

válasza:Semmiképp se a betegvéleményekből. 2 területen is félrrdiagnosztizált 1.5 és 2 évig egy-egy nagyon kedves orvos. Végig azt hitte/hitette hogy jó nyomon vagyunk a kezeléssel. Egy bunkó paraszt meg megtalálta egyetlen röntgen alapján a ténylegea doagnózist, egy éven belül megműtött és azóta panaszmentes vagyok.
Onnan tudod hogy a várólista magánban is minimum egy hónap. Meg az életrajzából hogy a diploma óta mennyire aktív a szakmájában. És yanhoz kell menni akire ráieresel és abban van specializációja ami a gondod.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Amikor fiatalabb voltam,arra gondoltam egyszer idősebb leszek,lesznek általában olyan dolgok az èletem során,ami még fog történni.Megtörtènt valóban.A test öregszik.Meg fogok halni.De úgy èrzem,már ott fekszik valahol a testem a jövőben.Nem tudom ezt mások is èrzik-e.
Jelentheti ez azt, hogy az ember lelki szinten még mindig ugyanazt a korszakát éli a jelenben is, mint amit akkor élt, mikor az adott esemény történt?
Tekintsünk el attól mennyire szennyezett az az étel, vegyük mindegyikből a prémium minőséget és tisztaságút, vegyszer és sugármentest stb. Bio, biodinamikus öko előállításút. Direkt nem élelmiszerre vagy ételcsoportra kérdeztem hogy legyen egy szűkítés a kérdésben....
A kérdésem igazából arra irányulna, hogy tapasztalt-e már valaki olyat, hogy a köldök alatti területen szinte a szó szoros értelmében remegést tapasztal ebből kifolyólag? Nem fáj de elég sokszor van naponta,pár mp-ig tart és erős remegésként élem meg, kb. olyan mintha...
Pl: az oké, hogy vannak durva kábszerek, na de van olyan is, mondjuk a Tramadol, ami ugyan ópiát-származék, nálunk mégsem számít semmi extrának (főleg nem drognak), viszont találkoztam már olyan országgal, ahol nagyon durva drogként kezelték (de kb csak olyan esetekben...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!