Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A Doktor Domus Kft-től kereste...

A Doktor Domus Kft-től kerestek, hogy nyertem egy ajándékcsomagot és egy 500 euró értékű utazási utalványt. Valaki ugyaninnen?

Figyelt kérdés
A Doktor Domus Kft-től kerestek, hogy nyertem egy ajándék csomagot és egy 500 euró értékű utazási utalványt, amit a Zala Spa hálózat partnereinél vehetek igénybe. Termékbemutatót kell cserébe meghallgatni. Valaki kapott már utalványt, tudja a felhasználási feltételeket?

jún. 22. 13:36
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Nehogy bedőlj neki! Csalás de ha már így van fel is jelentheted őket.

A termékbemutató mindig tukmálás erőszakoskodás

ha találsz még károsultakat akkor tegyetek csoportos feljelentést.!

jún. 22. 14:14
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

első vagyok. most !!! tegyél feljelentést mert a zalaspa kft. hulladékgazdálkodással foglalkozik !

"egy 500 euró értékű utazási utalványt, amit a Zala Spa hálózat partnereinél vehetek igénybe."

nem lehet náluk utazási utalványt érvényesíteni.

A doktor domus-szal kapcsolatban volt már itt kérdés kiírva csalók!

www.gyakorikerdesek.hu/egyeb-kerdesek__egyeb-kerdese..

ahogy mondtam is ! kérlek tegyél feljelentést

jún. 22. 14:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Az ilyen kamu, ne dőlj be nekik!
jún. 23. 06:36
 4/4 Macfi válasza:

Tegnap volt nálam a Doktor Domus egyik nagyon kedves hölgy munkatársa. Az előre ígért 1 órás bemutató végül közel 4 órásra sikerült.

Lézeres gyógyászati eszközöket árulnak, körülbelül 1 200 000 forintos áron.Az 500 eurós utazási kupon valóban létezik, de egy alkalommal csak 100 euró használható fel, vagyis az 500 eurós keret kihasználásához összesen ötször kell utazni.Amikor közöltem, hogy nem szeretnék vásárolni, a hölgy érezhetően megváltozott. Kicsit agresszívabb lett, megpróbált a lelkiismeretemre hatni, és értetlenkedett, hogy miért nem veszünk meg egy „szaros” párnát 75 000 forintért.

júl. 25. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Zydot euro blend thc vizelettisztítóról vélmény?

Mit lehet róla tudni? Mennyire megbízható ? Működik- e egyáltalán és ha igen hogyan kell megfelelően alkalmazni hogy a teszt biztos negatív legyen

Transznem (transgender) Hany euro a teljes female to male atalakulas?

Hany euroba kerul a teljes female to male atalakulas? Tesztoszteron top surgery stb.. Elore is koszi a valaszokat.

Mi mindenre jó az osztrák E-card?

Tudnátok infót adni mi mindenre jó az ha kaptam ausztriai munkáltatómtól E-cardot? Zöld és chipes kártya lenne. Mikor kell használnom és mi mindenre jó?

One euro market-ben lehet euro-val fizetni?

Sajnos nincs a közelemben euro market, gondoltam gyorsabb, ha itt megkérdezem, mint beutazni Budapestre. A válaszokat előre is szépen köszönöm!:)

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!