Nagyon erős zaj elleni füldugót tudtok írni nekem?

válasza:

válasza:Többfajta létezik, tehát válassz az igényeid szerint!
Vannak olyan poliuretán-habdugók, melyektől gyakorlatilag megsüketülsz, de a kihúzásukhoz néha csipesz kellhet. Ezek alváshoz nagyon jók, de idővel kiöregednek. (Nekem néha életmentő az ilyenek használata.) Néha lehet kapni klasszikus méhviaszos dugókat is.
Vannak olyan elasztomeres munkadugók, melyek zsinórral vannak összekötve mert számolnak a gyakori ki-be rakásukkal. Vannak nagyméretű fültakarók is, melyek nem irritálják a hallójáratokat, ezért szutykos ipari környezetben is nagyon jól használhatóak.
A lőfegyverek használatához használnak aktív fülvédőket, melyek a csendes környezet hangját felerősíthetik, de a káros mértékű hanghatásokat teljesen kizárják.
A Google a barátod, ahol megtalálhatod a kereskedőket. Ezek a termékek akár katonai minőségben is teljesen szabadon megvásárolhatóak. Ha gyorsan kell, akkor próbálkozz nagyobb patikákban, protézis vagy munkaruha kereskedésekben.

válasza:Mr vizsgálathoz kellene mert reaktív tinnitusom van
És az Mr van vagy 100 decibel ha nem több

válasza:És ott nem biztosítanak kérésre valamilyen füldugót, ha már ennyire zajos?
Szerintem oda a legegyszerűbb poliuretán-habdugós teljesen elég lesz, csak ne legyen baj abból, hogy közben nem hallod meg a személyzet utasításait!
További kérdések:
Egyenes hát szindrómát diagnosztizáltak nálam nem rég. Már 4-5 hónapja fáj a derekam, de az elmúlt egy hónapban nagyon durván fáj. Elmentem magánba reumatológushoz ő adott szteroidos injekciót, az első után sokkal jobb lett viszont a második után kétszer annyira rossz....
Néha bűzös környezetben kell tevékenykednem. Hatalmas a maszk választék, de az ismertetésükben nem igazán szerepel kimondottan a bűz ellen való hatásosság. Mielőtt találomra vásárolok, kérdezem: van aki tapasztalatból tud ajánlani jófajtát?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!