Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Ha egy segédeszközt használnod...

Ha egy segédeszközt használnod kell életed végéig, mennyire megterhelő és milyen érzés, hogy nélküle nem tudsz teljes életet élni?

Figyelt kérdés
ma 13:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha a szemüveg, amit 6 éves korom óta hordok, annak számít, akkor megszoktam. Nem örülök, de ez van.

Van, aki rosszabbul járt az életben mint én.

ma 13:14
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy milyen segédeszköz.
ma 13:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Ja, miféle segédeszköz? Nem mindegy, hogy szemüveg vagy tolókocsi!
ma 14:19
 4/6 anonim ***** válasza:
Én mankót használok hosszabb távú közlekedésre nyílt törés miatt. A legtöbb sport és az álló/rohangáló munka hosszútávú végzése kizárva, de a kellemetlenséget inkább a fájdalom okozza.
ma 14:25
 5/6 anonim ***** válasza:
Szemüveget használok. Hiányozna, ha hirtelen megjavulna a szemem, és nélküle is jól látnék.
ma 15:30
 6/6 anonim ***** válasza:
Meg fogsz lepődni, segédeszközzel is lehet teljes életet élni.
ma 15:47

Kapcsolódó kérdések:

Nem lesz ez nagyon megterhelő és káros a szervezetemnek?

Eddig már évek óta minden nap 19 órakor feküdtem le aludni, ehhez szoktam hozzá, most viszont el kell kezdenem két műszakban dolgozni, így csak 23 órára fogok hazaérni kb. majdnem éjfélkor fekhetek le aludni. Ez az átállás így hirtelen, nem lesz megterhelő és káros?

Kézi raklapemelővel végzett raktáros munka mennyire megterhelő fizikailag?

20 éves fiú vagyok, szóval nyilván nem arról van szó hogy nem bírnám, de a hosszútávú hatásaira is kíváncsi vagyok. Nagyon nehéz ez a munka? Hosszú távon okozhat károsodást?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!