Miért van az, hogy aki gyerekként súlyos beteg, szeretne élni még szenvedés árán is, míg aki relatíve jó egészségnek örvend, saját magát károsítja illetve akár saját életét feláldozza?

válasza:

válasza:Mert az ember nem értékeli ezt, amije van, vagy csak már későn. Mármint, a relatíve jó egészségnek örvendő emberek.
Nyilván akinek van valamilyen betegsége, akár súlyos betegsége, de akár csak valami "enyhe" betegsége, az már megtapasztalta, hogy milyen, és ő bármit megtenne azért, hogy egészséges legyen. De az egészséges ember nem tapasztalta még meg, hogy milyen az, mikor valamilyen betegsége van, milyen együtt élni egy betegséggel, így ezen nem is aggódik, nem is gondol bele, hanem csak éli vígan életét, aztán max. akkor látja be, hogy milyen rossz dolgokat csinált a saját szervezetével, testével, mikor a káros szokásainak már egészségügyi következményei lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Vannak emberek akik ìgy nem bírják az egészséges ételeket, szenvedés a mozgás nekik, én sem bírom ezeket az egészséges zöldségeket és egyszerűen rosszul vagyok ha sportolni kell, ilyenkor is érdemes azért egészségesen élni hogy hosszabb legyen esetleg az életed, de...
Kedden hajnalban elrontottam a gyomromat, most szombat délután van, de még mindig olyan gyomorhuruttal küzdök hogy szinte belekönnyezek. Nem tudom hova szaladhatott el a savam, de szedek savmegkötőt szerda óta (doki írt fel), és még így is, négy és fél napot követően...
Ezeket az embereket miért nem szűri a rendszer mint a gyermekvédelembe a pedofilokat?
Amikor elcsapom a gyomrom (mint most is) iszonyatosan rosszul vagyok órákon keresztül mielőtt kijönne a cucc. Jó lenne ezt a folyamatot felgyorsítani. Ujj ledugás nem vált be.. Hánytató receptek vannak esetleg? Hallottam már a sós melegvízről, de ha hatástalan nem kínoznám magam tovább vele..
Rendszeresen nem tudok nagy dolgot végezni reggelente. Hanem megy a reggeli nagy dolog elvégzése, nagyon szenvedek az iskolába, annyira gyötör a has fájás. Leülök a wcre, érzem, hogy kell és tudom hogy kell mert nem szeretnék szenvedni suliba, valamikor sikerül,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!