Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Milyen altató/nyugtató hatású...

Milyen altató/nyugtató hatású vény nélkül kapható gyógyszerek vannak, amiket beszedhet egy tizenhatéves?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 12:12
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Gyógynövény boltokban keress ilyeneket.
2010. dec. 7. 12:17
 2/13 A kérdező kommentje:
Patikában nem kapható, pl. a Hova és a Magne B6 tabletta? Nem tudok aludni.:S
2010. dec. 7. 12:22
 3/13 anonim ***** válasza:

Drogériákban lehet kapni cickafark tartalmú szereket. ajánlom a tabletta változatot, az valamivel kellemesebb mint a tea. Szedtem egy darabig. Nem okoz hozzászokást, nem üt ki, csak kissé kellemesebb érzést ad.

Vagy patikában szerezz be Magne B6-ot.

2010. dec. 7. 12:23
 4/13 A kérdező kommentje:
Magne B6-tól elalszom? Egyébiránt hány forint körül mozog az ára?
2010. dec. 7. 12:25
 5/13 anonim ***** válasza:
Miért vannak egy 16 évesnek alvásgondjai?
2010. dec. 7. 12:29
 6/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom mitől van, csak azt, hogy már megint előjött, és másfél hete tart. Se éjjel, se nappal nem tudok aludni, max. 2-3 órát. Suliba sem voltam emiatt múlt csütörtök óta.
2010. dec. 7. 12:41
 7/13 anonim ***** válasza:
1000 Ft környékén mozog a Magne B6 ára. Próbálj az alvásidőre megfelelőképpen felkészülni, akár egy pohár langyos tejet is megihatsz, kapcsold ki az agyadat, ne járjanak semerre a gondolataid.
2010. dec. 7. 12:58
 8/13 anonim ***** válasza:
Valeriana tabletta.
2010. dec. 7. 13:07
 9/13 anonim ***** válasza:

valeriana, valeriana relax. 30 ill. 50 szemesek 500. ill 800 ft.

100 % gyógynövény./macskagyökér/

2010. dec. 7. 13:12
 10/13 A kérdező kommentje:
Amikor egyszer öngyilkos hangulatban voltam, beszedtem egy egész üveg Valeriana-t, és nagyon rosszul lettem, mert a szívem valamiért mindig furcsán ver, ha stresszelek. Ezért nem is bírom látni a Valeriana-nak még a dobozát sem.:S
2010. dec. 7. 13:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Létezik olyan nyugtató, amitől nem alszom el? Leginkább az idegeimre kellene.

Sajnos sokat idegeskedek, ezért arra jutottam, hogy kellene, szeretnék szedni valami nem erős nyugtatót. A Xanax kilőve, az régebben szószerint kiütött! :S Tudna valaki ajánlani az idegeimre valamit? Sedatif Pc-t is szedtem, de mintha nem is szedtem volna, nem jó az...

NAGYON FONTOS! Melyik az a gyógyszer ameyikben van egy kis nyugtató de nem nyugtató? és általában minden háztartásba megtalálható?

Párommal nagyon össze vesztünk, órák óta sírok görcsölök, hánytam, remegek. Hiába probáltam a figyelmem elvonni, nemtudom, rosszul vagyok, nyugtatom nincs. Kamilla tea nem segít..

Valami hatásos nyugtató?

Elég stresszes időszakot élek most, olyannyira, hogy már a vérnyomásom, s az egész szervezetem is megérzi. Tudtok ajánlani vmi jó nyugtatót, ami nem receptköteles? Holnap megyek háziorvoshoz, aki pár évvel ezelőtt, mikor szintén volt ilyen időszakom, Xanaxot írt...

Melyek azok a gyógyszerek, amelyek egy átlagos háztartásban fellelhetőek és (enyhe) nyugtató hatásuk van?

Olyanokra gondolok, amik nem nyugtatók, csak mellékhatásként nyugtató hatásuk lehet. Csak gyógyszerekre vagyok kíváncsi, nyugtató teák, gyógynövények nem érdekelnek.

Nyugtató teakeveréken áll, hogy nem lehet napozni, miért?

Az lenne a kérdésem, hogy mit okoz, ha esetleg napozok, vagy szoláriumba járok, a növények valamit okoznak? Gondolom a pigmentjeimmel lennének gondok!

Melyik a legjobb nyugtató tea?

Leginkább szorongásra és rossz közérzete? Emellett nagyon rosszul is alszom.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!