Milyen altató/nyugtató hatású vény nélkül kapható gyógyszerek vannak, amiket beszedhet egy tizenhatéves?

válasza:

válasza:Drogériákban lehet kapni cickafark tartalmú szereket. ajánlom a tabletta változatot, az valamivel kellemesebb mint a tea. Szedtem egy darabig. Nem okoz hozzászokást, nem üt ki, csak kissé kellemesebb érzést ad.
Vagy patikában szerezz be Magne B6-ot.

válasza:

válasza:

válasza:valeriana, valeriana relax. 30 ill. 50 szemesek 500. ill 800 ft.
100 % gyógynövény./macskagyökér/
Kapcsolódó kérdések:
Sajnos sokat idegeskedek, ezért arra jutottam, hogy kellene, szeretnék szedni valami nem erős nyugtatót. A Xanax kilőve, az régebben szószerint kiütött! :S Tudna valaki ajánlani az idegeimre valamit? Sedatif Pc-t is szedtem, de mintha nem is szedtem volna, nem jó az...
Párommal nagyon össze vesztünk, órák óta sírok görcsölök, hánytam, remegek. Hiába probáltam a figyelmem elvonni, nemtudom, rosszul vagyok, nyugtatom nincs. Kamilla tea nem segít..
Elég stresszes időszakot élek most, olyannyira, hogy már a vérnyomásom, s az egész szervezetem is megérzi. Tudtok ajánlani vmi jó nyugtatót, ami nem receptköteles? Holnap megyek háziorvoshoz, aki pár évvel ezelőtt, mikor szintén volt ilyen időszakom, Xanaxot írt...
Olyanokra gondolok, amik nem nyugtatók, csak mellékhatásként nyugtató hatásuk lehet. Csak gyógyszerekre vagyok kíváncsi, nyugtató teák, gyógynövények nem érdekelnek.
Az lenne a kérdésem, hogy mit okoz, ha esetleg napozok, vagy szoláriumba járok, a növények valamit okoznak? Gondolom a pigmentjeimmel lennének gondok!
Leginkább szorongásra és rossz közérzete? Emellett nagyon rosszul is alszom.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!