A fehérjézés okozhat merevedési gondokat?
Gyurnom kellene.Szoktam is kondizni,de vhogy nagyon lassan fejlődik ki az izomréteg.Gondolkodom rajta hogy vmivel fel kellene gyorsítanom a folyamatot hogy meglátszon valami.A fehérje porra gondoltam.Csak hallottam olyan híreket hogy a fehérje por szedése merevedési panaszokat okozhat.
Igaz ez?

ha más is van benne fehérjén kívül akkor igen.
A túl sok fehérje önmagában a vesét rongálja.

A kérdező tájékozatlanságát még megértem,de a válaszolók butaságát már nehezen.
Amire te gondolsz kérdező az az anabolikus szteroid hormontartalmú készítmény.Helytelenül,vagy hosszabb távon alkalmazva okozhat ilyen problémát.
A fehérje ital meg egy táplálék kiegészítő,nem tartalmaz hormont,hanem folyékony kaja.Tehát semmivel sem károsabb,mint a csirkemell,tojás,túró,vagy bármilyen másik fehérje.
Egyébként meg ettől nem fogsz jobban fejlődni,azt a kajától várd.A nevében is ott van,hogy táplálék kiegészítő,tehát ha az étrended tökéletes,akkor a fehérjeturmix kb 5%ban járul hozzá a fejlődésedhez.
A szteroid illegális a fehérjét meg megveheted bármelyik boltban.

1.A rongáló hatás nem halmazállapot függvénye hanem, a fehérje mennyiségétől függ.
A túl sok fehérje eltömiti a vese tubulusait és ezután nem tud rendesen kiválasztani.
2.Sajnos nem mindegyik dobozon az van feltüntetve ami benne van.
3.Én is inkább a dietetikusra szavaznék.
4.A szetroidok okoznak merevedési gondokat.

A dietetikus nem vágja a sportolók étkezését.
Akkor már egy normálisabb,eredményes sportmúlttal rendelkező testépítő személyi edző,aki kompetens a témában.

a dietetikus foglalkozás azt jelenti hogy minden ember étkezéséhez ért.(óvodás, iskolás, sportoló,beteg, nő, férfi stb)
Ezt tanulta a főiskolán 4 évig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!