Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Létezik olyan nyugtato amit...

Létezik olyan nyugtato amit recept nélkül is megtudok venni?

Figyelt kérdés
2011. jún. 6. 22:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Valeriana
2011. jún. 6. 22:29
 2/4 anonim ***** válasza:
a kamillatea is nyugtat
2011. jún. 6. 23:57
 3/4 anonim ***** válasza:
és a magnézium is
2011. jún. 6. 23:57
 4/4 anonim ***** válasza:

Valeriana, Valeriana Relax (alvásproblémákra, ahogyan: Béres ReDormin), HOVA.

Depresszió ellen: Laif filmtabletta, Remotiv Extra, orbáncfűtea

Jó lehet még Magne-B6 is.

Nyugtató teák, teakeverékek is léteznek, itt citromfű-, komlótoboz jöhet számításba.

2011. jún. 7. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Valami jó nyugtató recept nélküli?

Depressziós vagyok nagyon... se családom nem áll mellém se barátaim nincsenek se pasim se senkim konkrétan.... az utobbi 4 évet végigszenvedtem. Szóval örülnék ha vki tudna ajánlana valami szert!! Köszi! 18/L

Van valami bevált nyugtató? Homeopátiás vagy valami recept nélküli is jó lenne, mert már nem bírom idegekkel!

Másnak is ilyen rossz 2 éves gyereke vagy én benne van a hiba? Akaratos, nem érti, hogy nem, vísít, rugdos amikor éppen olyanja van, hogy valami nem úgy van ahogy Ő akarja. Anyosomék meg okoskodnak állandóan( velük lakunk:( )hogy így kéne meg úgy kéne vmit csinálni,...

Recept nélküld kapható nyugtató? Van egyáltalán ilyen? ÉS a Xanax az receptre van?

Ha igen kérek nevet és hogy kb mennyibe kerül. Meg volt még egy "gyógyszer" amit a tv reklámozott, hogy: segít az elalvásban és nappal "jobban" vagy tőle. (talán kék dobozos volt) Annak a neve?

A héten megyek fogorvoshoz és rettentően félek. Vettem HOVA tablettát ami elvileg nyugtató hatású, de nem tudom hányat vegyek be előtte? Úgy tudom...

Soha nem használtam még se ezt se hasonlót, eltúlozni se akarom, de jó lenne azért ha megnyugtatna valamennyire. Sajnos ha az ember nagyon fél a legkisebb dolog is fájdalmas, de ha nyugodt akkor sokkal nagyobb a fájdalomküszöb, persze ezt könnyű mondani, nyugodtnak maradni nehezebb.

Mit csináljak ha depis vagyok?

Recept nélkül van valami nyugtató? Muszály orvoshoz fordulnom valami jó szakember?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!