Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Olcsó (online) gyógyszertár?

Olcsó (online) gyógyszertár?

Figyelt kérdés
Ismertek olcsó gyógyszertárt? Vagy mindegyik csak lehúzza az embereket? Esetleg online árusító patikát tudtok ami olcsóbb mint a rendes?
2011. jún. 15. 17:02
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Hol találok a neten online Candida receptes könyvet? Esetleg hol tudok letölteni? Részletes étellistát hol találok?

nagyon kevés receptet találtam a szigoú diétához :( 4. napja csinálom, de alig tudok valamit kitalálni :D receptek? a részletes listát úgy értem, pl.: a keserű kakaóport lehet enni? ezt sehol nem írja...a másik: a tojásról megoszlanak a vélemények! most lehet vagy...

Zsályateát hol lehet venni? Gyógyszertár?

Vagy bármilyen üzletben? spar van itt nálunk, ott lehet?

Hol van olyan gyógyszertár, ahol lehet vény nélkül olyan gyógyszert venni, amihez kéne vény?

Az a helyzet, hogy elfogyott a receptre felírt fogamzás gátlóm, de nem vettem észre (jött az egy hét szünet és mikor benéztem a dobozba hogy kéne már nem volt.) A nőgyógyászom szabin van, egyszer már volt ilyen, akkor sikerült addig könyörögnöm, míg ki nem adták, de...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!