Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Van valamilyen módszer/gyógysz...

Van valamilyen módszer/gyógyszer/készítmény, ami véglegesen kiirtja a herpeszvírust a szervezetből?

Figyelt kérdés
Használtátok már? És bevált?
2011. júl. 26. 21:03
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha lenne ilyen, akkor rengeteg embernek lenne segitség, de egyelöre még nem létezik.
2011. júl. 26. 21:09
 2/9 A kérdező kommentje:
Elvileg létezik egy ilyen gyógyszer, a barátom már vett is (őt érinti a kérdés is), de nem használt, mert most megint előjött neki.
2011. júl. 26. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
Láteznek herpeszvírus elleni szerek, de ezek NEM alkalmasak arra, hogy a vírust végleg kiirtsák a szervezetből. Csak a vírusreplikációt gátolják, azaz heveny fellángolásokban hasznosak, ennek hevességét tompítják. Ettől még a kórokozó "elbújva" sajnos jelen van a szervezetben, és későbbi időpontban újra támadhat.
2011. júl. 26. 21:30
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Nekem a homeopátiás gyógyszer hatott,vagyis nem annyira dúrván jön ki én nem is olyan gyakran.Mondjuk nekem traumákra jobban kijön.
2011. júl. 26. 21:44
 5/9 anonim ***** válasza:
72%
Én is küzdök vele kicsi korom óta!:-S Jajj de utálom magam olyankor!Legszívesebben zacskót húznék a fejemre!Jó lenne ha lenne valami gyógyszer rá!Én is hallottam már valami erős gyógyszert,de attól a vírus marad a szervezetben csak ritkábban jön elő!(Amúgy mindenki vérében ott van az a vírus,csak valaki olyan szerencsés hogy nem lesz herpeszes)Álltalában olyankor jön ki nekem is elő mikor ideges vagyok!De akkor körbe az egész szám!:-S
2011. júl. 26. 22:03
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
A barátodat jól átverték! Nem létezik olyan, ami végleg kiírtja a szervezetből. Ez a vírus megbújik a szervezetben és valamilyen külső befolyásoló tényező hatására újra előjöhet. Kicsit utána kéne olvasni a dolgoknak, mielőtt ilyeneknek bedőltök.
2011. júl. 26. 23:22
 7/9 anonim ***** válasza:

"Elvileg létezik egy ilyen gyógyszer, a barátom már vett is (őt érinti a kérdés is), de nem használt, mert most megint előjött neki."

Ebböl is láthatod, hogy ilyen gyógyszer NEM létezik, csak eladnak ilyen cimen valamit. A virust semmi nem tudja kiirtani a szervezetböl, legfeljebb a tüneteket csökkenti.

2011. júl. 27. 07:55
 8/9 anonim válasza:
51%
Egyik barátnömnek folyamatosan gondjai voltak a herpeszekkel. Az édesapja megitatott vele 2-3 korty pálinkát, neki segitett mert kifertötlenitette belülröl a gyomrát. Mostmár nnem azért de szerintem probának nem rosz
2013. máj. 2. 18:54
 9/9 anonim válasza:
van pár gyógyithatatlan betegség.influenza,herpesz virus,stb.tüneti kezelésekkel ,illetve a szervezet erösítésével a tünetek átmenetileg megszüntethető de aki egyszet elkapta a herpesz virust az a herpesz virussal is fog meghalni mert jelenleg a nem gyogyítható betegségek között van.
2017. jún. 25. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

A szemölcsöt mivel tudnám véglegesen eltűntetni?

A lányom talpán van. Próbálkozom a Baywart-al már 1 hete de semmit nem használ. Pedig jövő héten kell ellenőrzésre visszamennünk a gyerekorvoshoz, aki azt mondta elküld minket a sebészetre kivágatni, ha nem lát javulást. De azt meg nem akarom engedni! Valaki tud...

Gyógyszertárban steroid készítmény mint kox?

testépítéshez használatos steroidokat árulnak patikában? ez igaz?

Van olyan módszer, amivel véglegesen eltüntethetem az orrszőreimet?

2 hetente szoktam leszedni orrszőrvágóval. De nincs valami végleges megoldás? Kiégetés vagy valami??? Normális válaszokat várnék!

Van olyan készítmény, ami eltüntetné a lemart seb után maradt sebhelyt, heget?

Pici voltam bárányhimlőket lemartam és ott maradtak a heget, lábamon, karomon. Mindig lemarom a kis sebeket, nem bírom ki h ne... És olyan csunya pöttyös vagyok, nem tudok ujjatlan felsőt sem hordani. Elég ciki. Van esetleg vmi kenőcs ami homályostaná, ?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!